TNG
Customer Project Manager Till SICK AB i Göteborg

Customer Project Manager Till SICK AB i Göteborg

Har du teknisk bakgrund och vill jobba kundnära? Sök till Customer Project Manager – Cleaner Industries, hos SICK AB i Göteborg!

Rollen som Customer Project Manager (CPM) hos SICK AB är perfekt för dig som vill göra skillnad på riktigt genom att leda den tekniska delen av kundprojekten inom Cleaner Industries. Du får möjlighet att jobba med världsledande teknologi, i en kundnära och lösningsorienterad roll samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid!

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av teamet på SICK AB!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Customer Product Manager kommer du leda kundprojekt framför allt i Sverige och Norge men installationerna kan ske både i och utanför Europa. Du kan komma att behöva hämta in kunskap och tjänster från kollegor och/eller internationella kontakter, vilket gör att du får goda möjligheter att bredda ditt professionella nätverk. Du erbjuds en flexibel och självständig roll där ingen dag är den andra lik. Dina möjligheter till både personlig och professionell utveckling är stora eftersom mod och kreativitet, inom professionella ramar, uppmuntras starkt!

På SICK AB ses personalen som den viktigaste resursen och företagskulturen präglas av samarbete, gemenskap och hög kompetens. På SICK AB har du stora möjligheter till att utvecklas och växa inom bolaget. Du arbetar med intressanta tekniska produkter hos en trygg arbetsgivare som är världsledande inom industriautomation.

 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar

Dina arbetsuppgifter

Som Customer Project Manager hos SICK AB kommer du ha en central roll. Du driver och genomför kundprojekt från ax till limpa där du har det tekniska ansvaret från offert och förstudie till slutlig leverans av lösning. Du är även aktiv i upphandlingar med din tekniska expertis och du jobbar agilt och tvärfunktionellt med starkt fokus och ägarskap för dina projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att:

Värt att veta

Ni är fem kollegor inom gruppen Customer Project Management, som är en del av Service & Project Execution. Gruppen har ett nära samarbete med säljteamet, serviceavdelningen och produktledningen samt övriga kollegor i hela koncernen.

Resor är en viktig del av ditt arbete, och du förväntas vara på resande fot cirka 20% av din tid, främst i Sverige, Norge och Tyskland. Du behöver vara flexibel för att kunna resa med kort varsel när det behövs.

SICK ABs huvudkontor i Sverige ligger i Stockholm, men det finns också kontor i Göteborg och Rud i närheten av Oslo, Norge. I din roll är det en fördel om du bor i Göteborg med omnejd då många kunder finns i området. Skulle din bostadsort vara någonstans i övriga Sverige, eller i Norge, har du dock möjlighet att jobba på distans.

Våra förväntningar

För att vara aktuell och prestera i rollen på lång sikt ser vi gärna att du har en eftergymnasial teknisk utbildning. Du har även goda kunskaper i både tal och skrift på svenska eller norska samt engelska. Då resor ingår i tjänsten krävs det att du har ett giltigt körkort. Dessutom förväntar vi oss att du har en grundläggande förståelse för el och signalhantering. Du kan t.ex. tolka ett elschema samt har övergripande förståelse för industriella protokoll.

För att trivas i denna roll motiveras du av problemlösning och av att se resultat. Lika viktigt är den sociala interaktionen för dig och du har en naturlig förmåga att anpassa din kommunikation efter person och situation. Med nyfikenhet tar du dig an komplexa kundförfrågningar och din passion för tekniken & människan sporrar dig att hitta lösningar för kundens behov. Du är ansvarstagande som person och trivs med varierade arbetsuppgifter där du självständigt planerar och strukturerar dina dagar.

Lär känna SICK Sensor Intelligence. – din framtida arbetsgivare

SICK AB och SICK AS ingår i koncernen SICK som grundades 1946. Med ca 11 000 anställda och en global verksamhet i över 50 länder är vi idag en världsledande tillverkare av sensorer, säkerhetssystem och produkter för automatisk identifiering. Vårt primära marknadsfokus ligger i Europa. Vi är idag 85 anställda med en omsättning på ca 500 miljoner SEK. Vår verksamhet är idag indelad i affärsområdena Factory Automation, Logistics Automation och Process Automation. SICK har ett stort produktutbud med egen utveckling och klassas som marknadsledande på sensorer.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Gruvgatan 35B, Västra Frölunda. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

SICK Sensor Intelligence.

Karriärtips från Cilla Lennér – din rekryterare

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • SICK Sensor Intelligence. valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cilla Lennér


SICK Sensor Intelligence.

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-27