TNG
Electronics Engineer till Örebro län

Electronics Engineer till Örebro län

Arbeta med högteknologiska kunder inom försvarsindustrin och utveckla elektroniska produkter och system via Combitech i Örebro!

Combitech grundades 2006 av Saab och vi har sedan dess bidragit till ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi befinner oss just nu i en expansiv tillväxtfas och söker fler skickliga medarbetare. Till Örebrokontoret söker vi just nu en elektronikingenjör / Electronics Engineer. En roll för dig som vill jobba med spännande kunder och projekt inom försvarsindustrin. Som konsult hos Combitech erbjuds du kompetensutveckling, utbilda internt inom ditt expertområde och en fast månadslön, oavsett hur din beläggning ser ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos Combitech hittar du alltid utmanande uppdrag, du får möjlighet att träffa många människor och inte minst jobba med spännande kundföretag och teknikprojekt. Utöver en stabil arbetsgivare har du också en trivsam arbetsmiljö med förmånliga villkor och generöst friskvårdsbidrag.

Combitech prioriterar kontinuerlig kompetensutveckling och erbjuder alla sina anställda två veckors utbildningar två gånger per år genom Combitech GROW. Utöver dessa veckor har du som anställd möjlighet att fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom relevanta områden parallellt med ditt uppdrag. Kanske vill du fördjupa dig inom programmering eller inbyggda system.

Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du blir en del av Örebro teamet som består av ett 60-tal medarbetare och underkonsulter inom teknikområdet. På kontoret har vi kompetenser inom bland annat elektronik, mekanik, mjukvaruutveckling, produktionsteknologi och  hydraulik. Teamet leds av tre konsultchefer som rapporterar till enhetschefen för Örebro/Karlskoga. 

I rollen finns möjlighet till hybridarbete beroende på fas i projekten.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elektronikingenjör hos oss förväntar vi oss att du har:

Meriterande är:

Som person ser vi att du är:

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Lär känna Combitech – din framtida arbetsgivare

Sedan 1982 har Combitech lett och påskyndat utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi bidrar till samhället genom att möjliggöra att industrier, samhällen och det totala försvarssystemet kan stå emot morgondagens utmaningar.

Tekniken förändrar världen snabbt, gör livet enklare men även mer komplicerat. Det krävs att vi alla möter och driver förändringar framåt. Med tekniken, digitalisering och samarbeten över sektorer är vi övertygade om att vi kan bidra till globala utmaningar som klimatförändring, åldrande befolkning och ett säkert samhälle. Vi lovar att vara ett steg före i strävan efter en hållbar framtid.

För oss är motståndskraft mer än det traditionella försvarssystemet. Det handlar om hållbar teknikutveckling, säkra integriteten för data och att skapa ett totalförsvarssamarbete för att skydda samhällets viktigaste tillgångar. Motståndskraft handlar också om att utveckla smarta och motståndskraftiga industrier och affärsmodeller. Vårt kärnområde handlar om att överföra kunskap och erfarenhet mellan sektorer som värnar om allas rätt att känna sig trygga och säkra.

Därför trivs vi på Combitech

För mig är det viktigt att hitta personer som drivs av att utvecklas och som vill bidra till vår gemenskap. Idag är vi ett jättehärligt gäng som arbetar på enheten. Här kan du hitta kollegor med flera olika intressen, exempelvis inom brädspel, snowboardåkning, boxning, dataspel, träning och resor.

Mikaela Lagerlöf, Business Unit Manager

Avstånd till arbetsplatsen

Olaigatan 17A. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Som konsult hos Combitech får du chans att fortsätta driva vår utveckling för ett motståndskraftigt samhälle där allas insatser räknas för kundernas fortsatta utveckling av försvarsindustrin och dess produkter.
  • Du får samma anställningstrygghet hos Combitech som i vilket företag som helst – med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.
  • Hos Combitech har du en unik möjlighet att växa och utv

    Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
    Jenny Nilsson


Combitech

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-10