TNG
Elkraftsingenjör till SEK Svensk Elstandard

Elkraftsingenjör till SEK Svensk Elstandard

SEK Svensk Elstandard i Stockholm söker Elkraftsingenjör med fokus på elkraft och elanläggningar främst inom högspänningsområdet.

SEK Svensk Elstandard i Kista, Stockholm ska nu utöka sitt ingenjörsteam med en elkraftsingenjör. Har du arbetat i liknande roll tidigare och har akademisk utbildning inom energi- eller det elektrotekniska området kan detta vara en tjänst för dig. I rollen som elkraftsingenjör får du en spännande bredd i arbetsuppgifterna, läs mer nedan och sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som elkraftsingenjör hos denna trygga arbetsgivare erbjuds du fina förmåner som; flexibla arbetstider, chans till remote-arbete och 6 veckors semester.

Som elkraftsingenjör får du en spännande bredd i dina arbetsuppgifter som omfattar administrativ och teknisk hjälp inom verksamhetens standardiseringsområden samt rollen som samordnare och projektledare för tekniska standardiseringsgrupper.

Det tekniska arbetet på SEK handlar nu mycket om energiomställningen och elektrifieringen, ett arbete som du kommer att vara involverad i och påverka inom ramarna för SEKs uppdrag som standardiseringsorganisation. Detta arbete syftar till att i förlängningen nå de klimatmål som är satta för Sverige.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden som elkraftsingenjör:

Värt att veta

Du utgår från huvudkontoret i Kista, Stockholm där du sitter tillsammans med dina 16 kollegor. Som tidigare nämnt finns möjlighet till remote-arbete och det förekommer resor, både inrikes och utrikes. 

Du erbjuds i första hand en provanställning eller en projektanställning med möjlighet till tillsvidareanställning men flexibilitet för andra anställningsformer finns om rätt förutsättningar ges. Fast lön utgår under anställningstiden med start enligt överenskommelse. Arbetet sker i huvudsak på kontorstid, men det kommer förekomma resor inom Sverige för både mässor och uppsökande verksamhet. Anställningen utformas med mentorskapsassistans anpassade utifrån den rekryterades tidigare erfarenheter och tekniska kunskaper.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har: 

Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor och innefattar väldigt mycket kommunikation ser vi att du utöver ovanstående är social, positiv, prestigelös, driftig, diplomatisk samt lyhörd med utmärkt kommunikativ- och samarbetsförmåga. 

Lär känna SEK Svensk Elstandard – din framtida arbetsgivare

SEK Svensk Elstandard är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse och som är utsedd av regeringen att ansvara för all standardisering inom det elektrotekniska området i Sverige. Alla svenska företag, myndigheter, organisationer, högskolor och universitet kan delta i standardiseringsarbetet som till största del bedrivs genom internationella och europeiska samarbeten. Idag deltar omkring 800 experter som med sina specialistkunskaper påverkar internationell standard och representerar Sverige genom SEK som är samordnare och svensk nationalkommitté.

Avstånd till arbetsplatsen

Kistagången 16, 164 40 Kista. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Linnea Wäringe – din rekryterare

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • SEK Svensk Elstandard valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Linnea Wäringe


SEK Svensk Elstandard

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-06