TNG
Kalkylator till Olssons Elektromekaniska, Rydsgård

Publicerat

Kalkylator till Olssons Elektromekaniska, Rydsgård

Ansvara för anbud och offerter på ett tekniskt företag inom reservkraft! Olssons elektromekaniska i Rydsgård söker en kalkylator!

I rollen som kalkylator arbetar du brett med förfrågningar från olika kunder och samarbetar nära dina kollegor inom el, automatik och mekanik. Som kalkylator hos oss har du en viktig roll i vår anbuds- och offertprocess. Du erbjuds möjligheten att arbeta med komplexa anläggningar och hitta tekniska lösningar inom reservkraft till våra kunder. Vi har många spännande förfrågningar och projekt igång och som du kommer att bli delaktig i.

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och arbeta med varierande förfrågningar, både sett till storlek och komplexitet. För dig som drivs av problemlösning finns här möjlighet att bidra till vår fortsatta utveckling genom att ansvara för våra anbud och ta hem offerter.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator ansvarar du för att ta fram anbud och offerter utifrån förfrågningsunderlag från våra kunder. Du säkerställer att vi har rätt inköpsstrategi, installatörer och leverantörer till våra projekt och att vi löpande utvecklar vårt inköpsarbete. Det innebär att du:

Samlar in priser och offerter från leverantörer och underentreprenörer.

Värt att veta

Som kalkylator har du ett nära samarbete med projektledare, konstruktörer och verkstadschef för att samla in offertunderlag. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och du har möjlighet att arbeta hemifrån till viss del. Arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. Förväntat startdatum är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Resor förekommer till viss del i tjänsten. Därför är B-körkort ett krav.

Våra förväntningar

För rollen som kalkylator söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du har förmåga att arbeta strukturerat och ta hänsyn till att delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande. Du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med dina kollegor internt och samarbetspartners externt. Vidare tar du initiativ och ansvar till att driva på ditt arbete för att komma framåt.

Lär känna Olssons Elektromekaniska – din framtida arbetsgivare

Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraft inom många områden i samhället - i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mer: https://olssonselektromekaniska.se/

Visste du att Olssons Elektromekaniska...

Har Sveriges största provrum för reservkraft och att vi kan göra så autentiska prov som möjligt. Vi kan testköra upp till fyra lågspänningsaggregat eller tre högspänningsaggregat parallellt.

Video thumbnail

Visste du att Olssons Elektromekaniska...

Olssons Elektromekaniska är näst störst i Sverige på reservkraft och har ett gott renommé på marknaden.
Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och arbete med spännande teknik som spänner över flera områden.
Du får möjlighet att arbeta i en varierande roll på ett företag med korta beslutsvägar och nära kontakt med dina kollegor.

Därför trivs vi på Olssons Elektromekaniska

På Olssons är den ena anläggningen inte lik den andra trots att det "bara" handlar om reservkraft. Omfattningen på projekten är olika med allt från totalansvar med bygge, ventilation, ljud, bränsle, el och mek installationer till små utleveranser. Kunderna varierar också med allt från stora anläggningar som sjukhus, flygplatser, datahallar till mindre anläggningar som lantbruk och pumpstationer. Variationen i kombination med trevliga arbetskamrater gör arbetet roligt, omväxlande och spännande!

Christian Mårtensson, Projektledare

Det som är kul är att man får se väldigt många olika anläggningar som man aldrig hade kommit i kontakt med annars. Du får se hela kraftsystemet byggas upp, från start till mål. Det är ett varierande och utvecklande arbete där det finns extremt mycket att lära sig. Med dessa tekniker händer det mycket och man blir aldrig fullärd.

Jonas Olsson, Teknisk chef och projektledare

Avstånd till arbetsplatsen

Gateljungvägen, Rydsgård. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Olssons Elektromekaniska är bland de tre största i Sverige på reservkraft och har ett gott renommé på marknaden.
  • Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och arbete med spännande teknik som spänner över flera områden.
  • Du får möjlighet att arbeta i en varierande roll på ett företag med korta beslutsvägar och nära kontakt med dina kollegor.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula ClaessonOlssons Elektromekaniska

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-06