TNG
Komponentmekaniker – Patria Helicopters, Arlanda

Komponentmekaniker – Patria Helicopters, Arlanda

Är du detaljorienterad, mekaniker och intresserad av flyg? Patria Helicopters på Arlanda söker nu komponentmekaniker!

Har du tidigare arbetat som mekaniker med bilar, tåg eller flyg? Har du ett stort intresse av att förstå hur olika komponenter fungerar? Tycker du om att plocka isär och sätta ihop dem igen? Då kan du vara personen Patria Helicopters söker för att utöka sitt team av komponentmekaniker!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Patria Helicopters är en väletablerad och internationell aktör inom av helikopterunderhåll, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Patria finns på flera platser över hela Europa och deras tjänster är mycket efterfrågade varför deras företag just nu befinner sig i en snabb tillväxtfas!

Som komponentmekaniker på Patria Helicopters kommer du att ingå i ett team av passionerade mekaniker på en arbetsplats som värdesätter lagarbete och karriärutveckling.

Parkering
Parkering
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett befintligt team av fem komponentmekaniker och rapportera till underhållschefen och underhållsansvarig. Du kommer att vara stationerad på Patria Helicopters kontor på Arlanda, Stockholm. Det finns gratis parkering och möjlighet att resa med kollektivtrafik finns (en 20 minuters promenad från kontoret). Arbetstiderna är 07:00-16:05 (måndag - torsdag) och 07:00-13:30 (fredag) med flextidsförmåner. Personalen är kollektivavtalsanslutna och företaget erbjuder även friskvårdsbidrag samt arbetsmobil. Det finns till och med ett personalgarage för dem som tycker om att meka med sin bil på fritiden.

Våra förväntningar

Som individ har du ett öga för detaljer och är extremt noggrann i ditt arbete. Du har inga svårigheter att utföra procedurer enligt instruktioner och riktlinjer. För att lyckas i denna roll förväntar vi oss även att du har:

Lär känna Patria Helicopters – din framtida arbetsgivare

Patria är en internationell leverantör av stödtjänster för försvaret, säkerhet och flyg, inklusive pilotutbildning och tekniska lösningar. Patria finns på flera platser inklusive Finland, Sverige, Norge, Belgien, Estland, Nederländerna och Spanien.

Patria Helicopters AB är inriktat på underhåll av helikoptrar, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Läs mer om Patria på www.patriagroup.com.

Avstånd till arbetsplatsen

Helikoptervägen 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Cilla Lennér – din rekryterare!

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Patria Helicopters valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cilla Lennér


Patria Helicopters

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-12