TNG
Konstruktör till W-M Alitea i Stockholm

Konstruktör till W-M Alitea i Stockholm

Tycker du att konstruktion, finmekanik och medicinteknik låter som en spännande kombination? Sök till Konstruktör hos W-M Alitea!

Är du konstruktör och vill arbeta med kundanpassningar av förstklassiga produkter i ett globalt företag? Bra! Då kan du vara den Konstruktör med tekniskt produktansvar som vi söker till W-M Alitea i Hammarby Sjöstad, Stockholm. I den här rollen jobbar du tätt tillsammans med OEM-teamet med både konstruktion, anpassning och testning av peristaltiska pumpar.
Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) är en ledande tillverkare av peristaltiska pumpar och tillhörande produkter inom flödesteknik för företag inom biopharm, medicinsk teknik, livsmedel och kemi.

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Konstruktör får du en bred, varierad och utvecklande roll där du får vara med och kundanpassa produkter och även ha det tekniska produktansvaret. Du blir go-to personen vad gäller tekniska frågor, anpassningar och support. Som nyanställd hos W-M Alitea får du en bra introduktion kring produkter och kundsegment inom vilket W-M Alitea verkar. Du kommer skapa nya kontakter och bredda ditt professionella nätverk. 

Alitea är ett mindre företag i en stor global koncern, vilket gör att du som anställd både har det lilla och det större företagets fördelar. På kontoret i Hammarby Sjöstad råder en familjär stämning och ett nära samarbete avdelningarna emellan, mycket tack vare att produktionen finns på samma våningsplan. W-M Alitea strävar efter att ha en mångfaldig, innovativ och jämlik företagskultur. 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Konstruktör med tekniskt produktansvar, kommer du att stötta OEM-teamet med konstruktion, anpassning, produktvård, testning och validering av ändringar i Aliteas produktutbud. Du kommer även ansvara för och tillhandahålla teknisk och administrativ support för vissa delar av sortimentet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

 

Värt att veta

W-M Alitea har drygt 50 anställda i Sverige med egen tillverkning, konstruktionsavdelning och lab. De har produktion och kontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm och har funnits i branschen i över 40 år. Detta är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

Som person är du både flexibel och strukturerad. Flexibel och lösningsorientrad vad gäller att säkerställa och anpassa produkter utifrån kundens önskemål, specifikationer och i samarbetet med teamet och övriga avdelningar. Strukturerad när det gäller att hålla ordning på teknisk dokumentation och administration samt att kunna följa standardiserade arbetsprocesser och riktlinjer.  Du gillar problemlösning och att arbeta i team och har ett genuint intresse för teknik. Du är bra på att kommunicera och har en förståelse för kommersiell verksamhet. Ditt inneboende driv och din initiativförmåga gör att du har ett positivt och nyfiket förhållningssätt till att ta dig an nya utmaningar! 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från Medtech-området, produktvård eller tidigare erfarenhet och kunskap om gjutning av plast eller annan tillverkningsteknik.  

 

Lär känna Watson-Marlow Fluid Technology Solutions – din framtida arbetsgivare

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) är en ledande tillverkare av peristaltiska pumpar och tillhörande produkter inom flödesteknik för företag inom bland annat biopharm, medicinsk teknik, livsmedel och kemi. Watson-Marlow har tio etablerade varumärken med olika expertområden som tillsammans erbjuder lösningar för våra kunders pump- och flödestillämpningar. W-M Alitea marknadsför WMFTS pumphuvuden och panelmonterade pumpenheter för OEM- kunder och maskintillverkare som behöver utveckla utrustning snabbt, effektivt och med låg utvecklingskostnad. Genuina ”fit and forget” lösningar med lång och förutsägbar livslängd.

Avstånd till arbetsplatsen

Hammarby Fabriksväg 29, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cilla Lennér – din rekryterare

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Watson-Marlow Fluid Technology Solutions valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cilla Lennér


Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Då ansökan ligger ute under sommar och semestertider kommer svarstiden och kandidatehanteringen vara begränsad fram till början/mitten av augusti. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-12