TNG
Konstruktörer till vårt nätverk i Sundsvall

Publicerat

Konstruktörer till vårt nätverk i Sundsvall

Är du intresserad av konsultuppdrag inom el-, mekanik- eller designkonstruktion i Sundsvall? Läs mer nedan

Vi på TNG Tech expanderar vårt nätverk och letar efter kvalificerade konsulter för framtida uppdrag inom elkonstruktion, mekanikkonstruktion och designkonstruktion hos våra kunder i Sundsvall med omnejd. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med mångsidiga och intressanta uppdrag inom ditt expertområde.

På TNG Tech arbetar vi med många företag i ett flertal olika branscher. Vem vet, kanske får du möjligheten att arbeta och trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Våra kunder är främst medelstora och stora företag som verkar i en rad olika branscher. Hos oss får du en perfekt möjlighet att få in en fot på ett intressant företag eller bredda din erfarenhet.

Som konsult via TNG Tech arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på ditt expertisområde, uppdrag och tjänst men kan exempelvis innefatta:

Värt att veta

Våra kunder finns i Sundsvall med omnejd och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och med erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, mekanikkonstruktion eller designkonstruktion. För att trivas och vara framgångsrik som konsult ser vi att du är du är lösningsorienterad, tar ansvar för att leverera dina uppgifter med kvalitet och i tid och kan snabbt sätta dig in i olika situationer. Du är flexibel, kommunikativ och besitter en god samarbetsförmåga.  

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Nathalie Checa – din rekryterare

Nathalie Checa

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Nathalie Checa


0707947385


TNG Tech

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-07