TNG
Konsult – Processindustri, Plantvision i Stockholm

Konsult – Processindustri, Plantvision i Stockholm

Är du intresserad av processoptimering och har erfarenhet av processindustri inom konstruktion eller underhåll? Läs mer nedan!

Söker du en spännande möjlighet att bidra till effektiviseringen av svensk industri genom att förbättra både processteknik och IT-lösningar? Vill du samtidigt säkra en stabil och trygg anställning som konsult hos en av Skandinaviens främsta konsultfirmor?

Plantvision söker nu efter dig som besitter några års erfarenhet från verksamheter eller anläggningar inom processindustrin, inklusive pappersbruk, stålindustrin, gruvbrytning, läkemedelsproduktion eller kemisk/petroleumindustri.

Om du är redo att ta dig an varierande arbetsuppgifter och ständigt utveckla din kompetens, skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som systemkonsult kommer du arbeta på olika spännande uppdrag och ha utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt och har utöver teamet ytterligare härliga kollegor i andra funktioner. Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur. Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både de interna processerna men också kundernas.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som systemkonsult kommer du:

Du kommer att behöva ha en god förståelse för kundernas verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som är belägna i Uppsala, Kista, Södertälje, Göteborg, och Lund. När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta på distans.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till Konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit igång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av.

Våra förväntningar

Vi ser helst att du:

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och har förmågan att arbeta väl i samarbete med andra. Som person är du både kommunikativ och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande men inget krav.

Lär känna Plantvision AB – din framtida arbetsgivare

Plantvision grundades 1999 och är Skandinaviens ledande konsultföretag inom förbättringar av den operativa verksamheten. Vi fokuserar på att hjälpa kunder som vill skapa mervärden genom att driva förändringsarbeten. Vi kombinerar branschkunskaper och digitalisering med expertis och ’project excellence’. Våra kunder kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att behöva kompromissa med kvaliteten och regelefterlevnaden.

Vi har ett kundcentrerat och integrerat angreppsätt som hjälper dig att förändra och förbättra tillverkningsprocesser, laboratoriedrift och kvalitetsarbete. För att kunna infria detta löfte tillhandahåller vi konsulttjänster och andra professionella tjänster i kombination med marknadens mest kompletta utbud av branschledande lösningar.

Därför trivs vi på Plantvision AB

Hur är det att jobba på Plantvision? "Det är roligt och utmanande! Jag gillar att man kommer i kontakt med flera olika kunder och projekt, allt ifrån interna lösningar till externa lösningar för kunder. Det är även en härlig stämning inom företaget! Plantvision har idag kontor på flera ställen i Sverige och det är aldrig någon konstighet att förflytta sig mellan de olika kontoren. Det är en bra gemenskap oavsett var du är och arbetar."

Kevin, Konsult

Varför har du valt just Plantvision som arbetsgivare? "Det finns en öppenhet att ta olika vägar. Som medarbetare har du möjlighet att antingen specialisera dig inom ett område eller att jobba bredare. Det gör att Plantvision passar många."

Johan, Konsult

Avstånd till arbetsplatsen

Färögatan 33. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Andrea Kjellin – din rekryterare

Andrea Kjellin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Plantvision är en arbetsgivare som har tilldelats utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplatser (Great Place to Work) varje år sedan 2017.
  • Hos Plantvision får du möjlighet att arbeta med andra begåvade specialister och IT-konsulter.
  • I denna roll kommer du ha ett utvecklande och stimulerande arbete.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Andrea Kjellin


Plantvision AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-04