TNG
Kvalitets- och miljöansvarig till Tritech

Kvalitets- och miljöansvarig till Tritech

Tritech Solutions söker en Kvalitets- och miljöansvarig till verksamheten i Stockholm

Tritech Solutions är en värdeadderande leverantör av embedded-lösningar och industriella IoT produkter till nordisk industri. Tillsammans med Aratron ingår Tritech i teknikhandelskoncernen Addtech AB.
Till en komplex och utvecklande roll söker Tritech Solutions dig som ska ansvara för verksamhetens kvalitets- och miljöfrågor samt för kvalitets- och miljöledningssystem. Tjänsten innefattar också lagbevakning med fokus kemikalielagar (ex. Reach, SCIP, m.f). Lockas du av att jobba i en en platt organisation med uppgifter kring kvalitet, miljö och hållbarhet samt är intresserad av att driva ett förbättringsarbete kring kvalitetsområdet? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Ditt anställningserbjudande

Tritech Solutions är ett bolag med starka finanser och tillväxt. Styrning hos Tritech Solutions bygger huvudsakligen på tillitsbaserat ledarskap med mycket frihet för medarbetare att själva välja vägen till målet. Vi erbjuder dig:

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitet- och miljöansvarig har du ett övergripande ansvar för kvalitet och miljöfrågor, inkl. frågor rörande ledningssystem, lagkrav och konkret kvalitetsuppföljning. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Som Kvalitets- och miljöansvarig har du ett nära samarbete med teknik, försäljning, logistik och ekonomi. Du kommer att arbeta i ett tight och målorienterad team med högt i tak och hög servicenivå mot våra kunder.

Som Kvalitets- och miljöansvarig kommer du dela din tid på Tritech Solutions med systerbolaget Aratron och det är Aratron som blir din formella arbetsgivare. Båda verksamheterna är baserade i Solna Strand med fem minuters promenad mellan kontoren. 

 

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant utbildning inom området eller erfarenhet av och intresse för lagefterlevnad inom miljölagstiftningen, REACH / SCIP, RoHS eller CMRT. Du har kanske redan tidigare arbetat med administration, förvaltning eller utveckling av ledningssystem, med fördel ISO 9001 och ISO 14001. Erfarenhet från teknikhandelsbolag är en merit.

Vi söker dig som:

Lär känna Tritech – din framtida arbetsgivare

Tritech Solutions är ett snabbväxande företag som levererar standardprodukter och kundanpassade lösningar inom området embedded och industriell IoT till svensk och nordisk industri. Vi arbetar med produkter från partners som är marknadsledande inom sina områden och erbjuder även olika värdeadderande tjänster, från support och systemkonfiguration till systemutveckling. Tritech ingår i Addtech-koncernen (noterat på Stockholmsbörsen OMX Large Cap)

Avstånd till arbetsplatsen

Vretenvägen 6. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Tritech valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Tritech

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-20