TNG
Miljökoordinator till Aratron

Miljökoordinator till Aratron

Teknikhandelsbolaget Aratron söker en Supply Chain Compliance Coordinator / Miljökoordinator med placering i Stockholm

Aratron utvecklar och säljer komponenter och system till tillverkningsindustrin och systemintegratörer och söker nu en Supply Chain Compliance Coordinator / Miljökoordinator med ambitioner att utvecklas inom området för att sakteligen ta allt större ansvar för företagets lagbevakning och lagefterlevnad kopplat till kemikalie- och miljölagstiftningen.
Ta chansen till egen utveckling och att arbeta i en varierande roll på ett tryggt och stabilt företag som välkomnar ständiga förbättringar och goda idéer. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Aratron är ett bolag med starka finanser och stark tillväxt. Du kommer ha stor möjlighet att själv påverka, planera och utveckla ditt arbete. Du kommer att arbeta i ett målorienterat team med högt i tak och hög servicenivå mot våra kunder som en av våra viktigaste ledstjärnor.
Vi söker en nyfiken och engagerad kollega som tar sig an arbetet med lagbevakning och lagefterlevnad. I gengäld erbjuder vi:
• Stor variation i arbetet och en attraktiv arbetsmiljö.
• Möjlighet att påverka ditt arbete, processer, rutiner och systemutveckling.
• Omfattande kontakter med både leverantörer och kunder.
• En platt organisation med högt i tak, mycket samverkan och god stämning.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du arbetar i nära samarbete med vår kvalitets- och hållbarhetschef samt stora delar av övriga organisationen. Du sköter kommunikationen med våra kunder och andra intressenter inom ditt ansvarsområde och du kommer därigenom även ha mycket kontakter med våra leverantörer för att kunna tillse efterfrågad information.

Du kommer dela din tid på Aratron med systerbolaget Tritech Solutions men det är Aratron som blir din formella arbetsgivare. Båda verksamheterna är baserade i Solna Strand med fem minuters promenad mellan kontoren.

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen tror vi att du:

 

Lär känna Aratron – din framtida arbetsgivare

Aratron är ett väletablerat företag som även är marknadsledande inom flera produktområden. Aratron levererar allt från standardkomponenter till kundunika system inom rörelsemekanik. Vi arbetar med produkter från partners som många gånger är världsledande inom sina områden och erbjuder även olika värdeadderande lösningar och tjänster. Aratron ingår i den noterade teknikhandelskoncernen Addtech.
Aratron vänder sig till svensk tillverkningsindustri i sin helhet. Våra huvudmarknader är varumärkesägande företag som utvecklar och tillverkar förpackningsmaskiner, produktions-utrustning, medicinteknisk utrustning, analysutrustning samt systemintegratörer och andra företag som sysslar med industriell automation.

Avstånd till arbetsplatsen

Solna Strandväg 78. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Aratron valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Aratron

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-20