TNG
Mekanikkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Mekanikkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Jobba med konstruktion inom mekanik på ett bolag med mycket teknik! Olssons Elektromekaniska i Rydsgård söker Mekanikkonstruktör!

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba med mekanikkonstruktion på ett växande bolag inom reservkraft? Som Mekanikkonstruktör hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, Skåne, arbetar du med att konstruera allt från detaljer till hela den mekaniska installationen med alla kringsystem. En spännande möjlighet för dig som vill arbeta i en bred konstruktörsroll och som gillar att hitta lösningar och nya vägar för att få saker att fungera.

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska är du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och arbeta med varierande konstruktioner från detaljnivå till färdig installation. För dig med stort tekniskt intresse och nyfikenhet finns det goda förutsättningar för utveckling, som vi givetvis uppmuntrar till.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör konstruerar du allt från detaljkonstruktioner till hela den mekaniska installationen med alla kringsystem. Det innebär att du:

Värt att veta

Som mekanikkonstruktör har du ett nära samarbete internt med olika delar av organisationen, främst med projektledare och montörer. Totalt sett är ni två mekanikkonstruktörer och du rapporterar till chef för konstruktörerna. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. 

Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Lär känna Olssons Elektromekaniska – din framtida arbetsgivare

Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraft inom många områden i samhället - i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov.
Läs mer: https://olssonselektromekaniska.se/

Visste du att Olssons Elektromekaniska...

Har Sveriges största provrum för reservkraft och att vi kan göra så autentiska prov som möjligt. Vi kan testköra upp till fyra lågspänningsaggregat eller tre högspänningsaggregat parallellt.

Därför trivs vi på Olssons Elektromekaniska...

På Olssons är den ena anläggningen inte lik den andra trots att det "bara" handlar om reservkraft. Omfattningen på projekten är olika med allt från totalansvar med bygge, ventilation, ljud, bränsle, el och mek installationer till små utleveranser. Kunderna varierar också med allt från stora anläggningar som sjukhus, flygplatser, datahallar till mindre anläggningar som lantbruk och pumpstationer. Variationen i kombination med trevliga arbetskamrater gör arbetet roligt, omväxlande och spännande!

Christian Mårtensson, Projektledare

Det som är kul är att man får se väldigt många olika anläggningar som man aldrig hade kommit i kontakt med annars. Du får se hela kraftsystemet byggas upp, från start till mål. Det är ett varierande och utvecklande arbete där det finns extremt mycket att lära sig. Med dessa tekniker händer det mycket och man blir aldrig fullärd.

Jonas Olsson, Teknisk chef och projektledare

Avstånd till arbetsplatsen

Gateljungvägen, Rydsgård. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Olssons Elektromekaniska

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Olssons Elektromekaniska är marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft och har ett gott renommé på marknaden.
  • Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och arbete med spännande teknik som spänner över flera områden.
  • Du får möjlighet att arbeta i en varierande roll på ett företag med korta beslutsvägar och nära kontakt med dina kollegor.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Rebecca Andersson


Olssons Elektromekaniska

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-18