TNG
Projektledare – Processindustrin till vårt nätverk

Projektledare – Processindustrin till vårt nätverk

Har du varit projektledare inom tillverkningsindustrin och söker uppdrag till hösten? Bra. Bli en del av vårt konsultnätverk!

Vi ser att vi framåt hösten har en ökad efterfrågan av projektledare med en bred teknisk kompetens från process- och tillverkningsindustrin och därför vill vi redan nu komma i kontakt med dig. Kanske har du arbetat med LEAN-processer inom fordonsindustri, läkemedelsbranschen eller en annan verksamhet? Du är kommunikativ och trivs i en projektledaroll.

Med oss på TNG Tech får du möjlighet att arbeta som konsult i ledande och innovativa bolag där du med din erfarenhet inom teknisk projektledning kommer att göra skillnad. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på både längre och kortare uppdrag i Stockholm och Mälardalsområdet. Vi har även uppdragsförfrågningar i andra delar av landet, så är du öppen för att arbeta på annan ort finns det ännu fler möjligheter.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult har du mycket eget ansvar och varierande utmaningar i en fri roll. Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Du kommer in som en expert i ett läge som ofta är kritiskt och behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna.

I rollen som konsult får du möjlighet att kliva in i olika uppdrag och påverka. Du använder din expertis till att hjälpa företag i deras olika projekt och organisationsutveckling. I vissa fall krävs din insats i olika förändringsarbeten eller komplexa projekt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare inom tillverkningsindustri kommer du att leda och driva projekt från start till slut. Projekten handlar ofta om effektivisering av processer (LEAN), förbättringsarbete eller verksamhetsutveckling. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa att projektet är på rätt spår, att deadlines hålls och att kvaliteten är hög. Du kommer också att ha en nära samverkan med andra funktioner och externa resurser. Vidare samordnar du resurser och säkerställer att kommunikationen är effektiv inom teamet och gentemot andra intressenter.

Vi jobbar med världsledande företag och som konsult kommer du oftast arbeta i en dynamisk och utmanande miljö som ständigt utvecklas och där du också har möjlighet att utvecklas och växa i din roll som konsult.

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom olika tekniska områden och erfarenhet av projektledning. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter. Beroende på företaget kan specialistkunskap inom särskilda områden krävs för vissa uppdrag.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har F-skattsedel och gällande ansvarsförsäkring.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad ingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års dokumenterad erfarenhet av att leda tekniska projekt. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du behöver vara lösningsorienterad samt strukturerad och vara lika bra på att se detaljer som helheten i ett projekt. Du har även:

Som person är du kommunikativ, relationsskapande, har ett starkt driv och god initiativförmåga, då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Som projektledare behöver du ha god samarbetsförmåga och vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor både internt och externt. 

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Andrea Kjellin – din rekryterare!

Andrea Kjellin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Genom att vara en del av vårt nätverk möliggör du att vi kan kontakta dig med relevanta uppdrag och förfrågningar.
  • Vi arbetar alltid fördomsfritt och gör vårt bästa att lyfta din kompetens och potential för uppdragsgivare.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Andrea Kjellin


TNG Tech

Individuell lön
Är du intresserad av att vara en del av vår konsultnätverk för att bli kontaktad angående aktuella uppdrag som matchar din profil, ansök snarast! Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför är intresserad av att arbeta som konsult eller underkonsult via TNG Tech. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-15