TNG
Segment Market Manager till Perstorp

Segment Market Manager till Perstorp

Är du en ingenjör med en passion för strategi och marknadsutveckling?

Är du en person som har lätt för att se det större sammanhanget och är duktig på att överbrygga klyftan mellan teknik och affärer? Vi söker en nyfiken Segment Market Manager till vårt Marketing Excellence-team som ska fortsätta vidareutveckla våra marknadssegment. Den vi söker vill arbeta nära våra produkter och kombinera sin tekniska kompetens med kommersiell skicklighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Segment Market Manager kommer du att spela en central roll i att forma den strategiska riktningen för våra marknadssegment. Tjänsten erbjuder en spännande möjlighet att använda din marknadsexpertis och branschkunskap för att driva tillväxt och skapa långsiktiga kundrelationer. Hos oss på Perstorp finner du en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas framåt där du omges av oerhört kompetenta kollegor inom olika områden. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Du har ett nära samarbete med dina kollegor i lanseringsteamet, verksamhetscheferna för affärsenheterna, marknadskommunikation, affärs- och försäljningschefer samt andra interna intressenter från hela världen. Ditt huvudansvar är att utveckla marknadsplaner och skräddarsydda marknadsstrategier. Rollen kräver en förmåga att snabbt skapa en översikt och en djupare förståelse för de branscher som är i fokus, deras marknadsmekanismer och trender för att stödja verksamheten att prioritera och driva lönsam tillväxt.

Värt att veta

Rollen rapporterar till Global Marketing Director och är placerad i Malmö.

Våra förväntningar

Som person så är du van vid och duktig på att bygga relationer och interagerar väl med personer på alla nivåer i en organisation, från sälj- och marknadsföringsavdelningar till tekniska team. Vi tror att du har en god förståelse för säljprocessen inom B2B och du lutar dig på din nyfikenhet, framåtanda och starka kommunikativa förmåga.

Lär känna Perstorp AB – din framtida arbetsgivare

Founded in Sweden in 1881, Perstorp’s focused innovation builds on more than 140 years of experience, representing a complete chain of solutions in organic chemistry, process technology and application development. Perstorp has approximately 1,500 employees and manufacturing units in Asia, Europe and North America. Perstorp Group is since October 2022 a wholly-owned subsidiary of PETRONAS Chemicals Group Berhad (PCG), Malaysia´s leading integrated chemicals provider and part of PETRONAS Group.

Video thumbnail

Därför trivs vi på Perstorp AB

"Perstorp is an exciting place to work, and an even better place to make a real difference. If you want to help transform the chemical industry, we´d love to have you along with us for the journey!"

James Marden, Launch Manager/Project Manager

Avstånd till arbetsplatsen

Neptunigatan , Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Lovisa Wang-Larsen – din rekryterare

Lovisa Wang-Larsen

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Perstorp AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Lovisa Wang-Larsen


Perstorp AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-10