TNG
Senior Mekanikkonstruktör till VPG i Ängelholm

Senior Mekanikkonstruktör till VPG i Ängelholm

Vill du bidra med dina tekniska kunskaper i ett innovativt teknikteam? Sök rollen som Senior Mekanikkonstruktör redan idag!

Ta chansen och bli en del i detta familjära team där lösningar blir verklighet. Här får du möjlighet att arbeta med konstruktionsprojekt i internationell miljö. Låter detta som du? Vi har löpande urval i processen. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du arbeta i en kultur som är präglad av ständiga förbättringar och du får möjligheten till ett flexibelt arbete och deltagande i internationella projekt.  
VPG -Vertical Positioning Group är en framstående aktör inom tillverkning av lyftbord och materialhanteringsutrustning och är en del den internationellt erkända SIGI-koncernen, vi står bakom välkända varumärken som Marco och Hymo. Trots vår globala närvaro, upprätthåller vi en familjär atmosfär med korta beslutsvägar. Vår arbetskultur är centrerad kring gemenskap och samarbete.  

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Som senior mekanikkonstruktör hos oss kommer du att arbeta med:

Värt att veta

Affärsenheten Vertical Positioning Group (VPG) består av två ledande företag som är involverade i design, tillverkning och distribution av vertikal lyft- och positioneringsutrustning för ett brett utbud av tillverkning, montering, distribution och detaljhandel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer ha din arbetsplats på kontoret i Ängelholm.
VPG har försäljningskontor i Sverige, England, Frankrike, Tyskland, Kina och USA.

Våra förväntningar

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av:

Lär känna VPG – din framtida arbetsgivare

I VPG ingår varumärkena Marco, Hymo och Jihab. Företaget är en del av SIGI-Gruppen med huvudkontor i USA. Koncernens syfte är att göra det möjligt för människor att leva aktiva liv längre genom att främja säkerhet och effektivitet vid vertikal positionering över hela världen.

Video thumbnail

Därför trivs vi på VPG

"Jag har arbetat på VPG i 1 år och vissa andra kollegor i 30 år. Jag kan förstå att många har stannat kvar. Jag kände mig väldigt välkommen ifrån första stund och har fått mycket hjälp och support av mina nya kollegor. Det finns många kunder vilka vi har långa relationerna med som är lika gamla som företaget och vi får ständigt kontakt med nya. Det gör vardagen väldigt spännande då det finns en härlig mix av att arbeta med att bibehålla relationer men också att skapa nya.”

Daniel, Säljare

Avstånd till arbetsplatsen

Helsingborgsvägen 52 Ängelholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

VPG

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • VPG valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula Claesson


VPG

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-02