TNG
Senior Projektledare till Scandinavian biogas

Senior Projektledare till Scandinavian biogas

Nu söker vi en Senior Projektledare som ska leda stora investeringsprojekt för nya biogasanläggningar i Skåne

På Scandinavian Biogas arbetar vi tillsammans för att bidra till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle. Vi är en av Nordens största privata producenter av biogas och står nu inför stora och spännande förändringar och stark tillväxt och söker en senior projektledare.

Vi expanderar vår verksamhet och skalar upp vår biogasproduktion för att nå våra mål i vår tillväxtresa genom att bygga nya anläggningar i Skåne. Vi söker nu en Senior Projektledare med erfarenhet av stora investeringsprojekt som vill vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Som Senior Projektledare får du ansvar för att organisera och leda projekteamet i sin helhet, såväl med interna som externa resurser.

Välkommen till en platt organisation med ett prestigelöst team där alla driver mot samma mål!

Ditt anställningserbjudande

Som Senior Projektledare för en ny anläggning i Skånes-Fagerhult, får du möjlighet att vara med om verksamhetens stora expansion med sikte på att bli en global aktör inom biogasproduktion. Du får möjligheten att bygga upp ett starkt projektteam som du leder från start till mål och där ni tillsammans inspireras av utmaningar i komplexa och teknikintensiva miljöer.

På Scandinavian Biogas skapar vi cirkulära flöden och hållbara produkter utav biologiskt avfall. Välkommen till ett företag med starka finanser och ljus framtid.

Här får du:

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Senior projektledare kommer du att leda, planera, resurssätta, följa upp samt koordinera alla aktiviteter och funktioner med berörda parter inom ett projekt. Du ansvarar för att byggprojekt uppfyller projektmålen avseende tid, kostnad och kvalitet och du leder projekten genom hela kedjan från planering, budget, avtal till genomförande och uppföljning.

Vidare ingår:

  

Värt att veta

Som Senior Projektledare på Scandinavian biogas får du en möjlighet att som ledare driva projekt bestående av bland annat tekniska specialister, kontrakterade konsulter och entreprenörer. Du rapporterar till Program Office Director. Din placeringsort är företrädesvis i södra Sverige och det projektteam som du kommer att bygga upp kommer också primärt att utgå från södra Sverige.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att projektleda komplexa projekt, gärna inom bygg eller industrientreprenad. Du har goda kunskaper inom upphandling, projektledning och dess uppföljning. Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.

Som Senior Projektledare är det viktigt att du är analytisk, trivs med utveckling och förändring och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som tar initiativ, arbetar mot uppsatta mål, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Som person är du strukturerad och förstår vikten av att dokumentera ditt arbete noggrant.

Du uttrycker dig väl i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift.

Lär känna Scandinavian Biogas – din framtida arbetsgivare

Scandinavian Biogas är en nordisk organisation som idag har en ledande ställning inom förnybar energi och framställning av biogas i Norden. Vår målsättning är att vara det ledande företaget i storskalig framställning av biogas och biogödsel vilket vi är på god väg att bli! Den nordiska sektorn för tunga vägtransporter är det viktigaste området för bolagets tillväxtambitioner i nuläget, men biogasmarknaden förväntas även växa inom sjötransporter och industrin. Samtidigt har efterfrågan på flytande biogas (BioLNG) ökat kraftigt under de senaste åren, och utbudet av biogasdrivna fordon har blivit större. Tillsammans med ett kompetent och hängivet team kommer du få fortsätta bidra till en snabbare övergång till ett hållbart samhälle. För mer information se: www.scandinavianbiogas.com

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsbron 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Scandinavian Biogas valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Scandinavian Biogas

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-20