TNG
Teknisk chef till Bussdivisionen, VR

Publicerat

Teknisk chef till Bussdivisionen, VR

Teknisk Chef med fokus på ledarskap, transformation och teknisk projektledning till VR Sveriges, Stockholm

Vi söker nu VR Sveriges nästa Tekniska chef till bussdivisionen. Är du redo att ta ledningen i VRs spännande transformation mot elektrifiering inom kollektivtrafiken? Denna roll är en nyckelroll där du leder och coachar ditt team, arbetar strategiskt, driver underhålls- och förvaltningsprojekt, där fokus de närmsta åren kommer att ligga på elektrifiering av fordonsflottan med tillhörande laddinfrastruktur och batterihanteringssystem.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Teknisk chef kommer du att:

Värt att veta

Som teknisk chef leder du teknikavdelningen, som för närvarande består av tre personer. Avdelningen kommer att växa och ditt team kommer att utökas i takt med att nya kontrakt vinns och kompetensbehovet ökar. Din placeringsort är Stockholm och du rapporterar till Divisionsdirektör Buss.

Våra förväntningar

För att trivas och lyckas i denna roll är du en ledare med erfarenhet av coachande ledarskap. Du uppskattar att arbeta i en teknisk och dynamisk miljö där alla svar ännu inte finns och du tar gärna egna initiativ. Din förmåga att kommunicera effektivt och samarbeta med andra är avgörande för att nå framgång.
Vi ser att du har:

Lär känna VR – din framtida arbetsgivare

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR Sverige ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. VR Sverige är den svenska delen av VR Group som är Finlands motsvarighet till SJ.

Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Avstånd till arbetsplatsen

Sicklastråket 4. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • VR valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


0721-81 27 44


VR

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-28