TNG
Teknisk chef till Intermercato i Tommarp, Skåne

Teknisk chef till Intermercato i Tommarp, Skåne

Arbeta med produktutveckling inom maskinbranschen! Intermercato i Tommarp, Skåne, söker nu en Teknisk chef!

Vill du ansvara för utveckling av lyftredskap inom skog, transport, entreprenad och återvinning? Som Teknisk chef har du en viktig roll i att utveckla Intermercatos produkter och hitta specialanpassade lösningar till våra kunder. Här får du möjlighet att utveckla din tekniska kunskap och bidra till vår internationella leverans till återförsäljare i olika delar av världen.
Välkommen som Teknisk chef till Intermercato i Tommarp, Skåne!

Ditt anställningserbjudande

Jobba hemma
Jobba hemma
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk chef är du övergripande ansvarig för Intermercatos produktutveckling. Det innebär att du tillsammans med konstruktörerna är delaktig i utvecklingen, modifieringen och konstruktionen av produkter utifrån input från produktråd, säljare och produktion. Dina arbetsuppgifter är vidare att:

Värt att veta

I rollen som teknisk chef har du ett funktionsansvar för produktutvecklingen, vilket innebär att du inte har något personalansvar. Du arbetar nära produktteamet som består av konstruktörer och produktråd. Du har även nära samarbete med vårt dotterbolag i Lettland och dina kollegor inom sälj. Din arbetsplats är vårt kontor i Tommarp, beläget på härliga Österlen, och du har möjlighet att delvis jobba hemifrån upp till två dagar i veckan.

Intermercato levererar till stor del till den internationella marknaden och du har därför många kontaktytor internationellt. Det innebär att resor kan förekomma i tjänsten, exempelvis vid mässor, besök hos återförsäljare eller i vår fabrik i Lettland.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk utbildning som ingenjör eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom mekanik och hydraulik, där du har arbetat med att läsa och tolka tekniska underlag och ritningar. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från produktion eller har arbetat hos ett företag som tillverkar tekniskt avancerade produkter. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från entreprenadmaskinbranschen. 

Eftersom du har många kontaktytor internationellt behöver du kunna kommunicera professionellt på både svenska och engelska.

För att trivas och prestera i denna roll ser vi gärna att du personlighetsmässigt:

Lär känna Intermercato – din framtida arbetsgivare

Intermercato AB är ett skånskt teknikföretag som utvecklar och tillverkar högpresterande lyftutrustning för entreprenad-, skogs-, transport- och återvinningssektorerna. Våra produkter säljs över hela världen via återförsäljare och dotterbolag. Huvudkontoret, från vilket försäljningen utgår, är beläget i Tommarp på vackra Österlen, där vi har ett 20-tal medarbetare. Här ligger även produktionen av Intermercatos världsledande och patenterade vågsystem. Intermercato grundades 1991 som ett familjeföretag av Olle och Lotta Hildebrand, vilka fortfarande är delägare och driver företaget. Sedan 2016 ingår Intermercato i den börsnoterade koncernen Idun Industrier. Vår filosofi är att arbeta hos oss ska vara utvecklande och roligt. Vi erbjuder en familjär och kreativ miljö med engagerade kollegor. En nyckel till framgång är att hålla en nära dialog med våra kunder och partners för att få förståelse för deras behov och stödja dem på bästa sätt. Intermercato arbetar ständigt med att förbättra sina processer, där kvalitet och hållbarhet är centralt. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Visste du att Intermercato...

Strävar efter att leverera kvalitetsprodukter med lång hållbarhet och en god påverkan på miljö. Vi värmer upp våra lokaler i Tommarp med biobränsle och har installerat solceller på taket.

Avstånd till arbetsplatsen

Bygatan 5, Tommarp. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Intermercato

Karriärtips från Rebecca Andersson – din rekryterare

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får möjlighet till en utvecklande och varierande roll med fokus på produktutveckling.
  • Intermercato erbjuder dig att vara en del av en flexibel och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar och en positiv atmosfär.
  • Du får arbeta med tekniska produkter inom skog, transport, entreprenad och återvinning på en global marknad. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Rebecca Andersson


Intermercato

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-11-30