TNG
Teknisk projektledare – Coherent – Stockholm

Teknisk projektledare – Coherent – Stockholm

Var med och utveckla nästa generations halvledare för optisk kommunikation! Coherent i Järfälla söker en teknisk projektledare!

Vill du vara en del av ett internationellt, högteknologiskt bolag inom halvledarindustrin som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik? Coherent i Järfälla, Stockholm, söker en teknisk projektledare för nya produkter som används i allt från datacenter till internets infrastruktur. Vi bedriver både utveckling och produktion i vår högteknologiska halvledarfabrik och växer stadigt i antal produkter och omsättning. Vi letar ständigt efter nyfikna och drivna talanger och söker nu en teknisk projektledare.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laserkomponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. 

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare innehar du en ledande roll i utvecklingsprojekt och säkerställer att produkterna uppfyller produktspecifikationen. Du ansvarar för att driva projekten framåt med din tekniska expertis och erfarenhet inom projektledning. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

Du arbetar nära dina kollegor inom produktutveckling och du rapporterar till chef för projektledning. Din arbetsplats är Coherent lokaler i Järfälla och du har möjlighet att delvis arbeta hemifrån, samtidigt som du är en del av ett internationellt företag med 100-tal kontor och fabriker runt om i världen.

Våra utvecklingsprojekt är nästan uteslutande i samarbete med kollegor på andra kontor runt om i världen, därmed är möten med kollegor i andra länder en del av din vardag. Vi har regelbundna digitala möten på distans och emellanåt förekommer även resor till utlandet, främst till USA, Tyskland och Kina. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller PhD inom elektronik, fysik eller liknande. Du har gedigen erfarenhet av projektledning och har drivit tekniska projekt från start till mål, till exempel i rollen som teknisk chef, projektledare eller Lead Engineer. Vidare har du hög teknisk kompetens och erfarenhet inom den högteknologiska industrin, med fördel inom optoelektronik. Tjänsten förutsätter att du är flytande i engelska då stor del av kommunikationen sker på engelska. 

Som person trivs du i en ansvarstagande och ledande roll där du får skapa en struktur för att komma framåt i projekten. Du har förmåga att engagera och skapa tillit hos projektmedlemmar genom ditt sätt att kommunicera och interagera med olika funktioner. Du drivs av att hitta tekniska lösningar och tar initiativ till förbättring och utveckling. 

Lär känna Coherent – din framtida arbetsgivare

Coherent Corp. empowers market innovators to define the future through breakthrough technologies, from materials to systems. Coherent is a high-tech, international company that delivers innovations that resonate with our customers in diversified applications for the industrial, communications, electronics, and instrumentation markets.

Be part of a financially stable and fast-growing organization that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. Join our team and contribute to the development of products used in large computer halls and 5G networks, for example. At Coherent Järfalla, you will work in a multicultural, knowledge-intensive and fast-growing business with efficient decision-making. Coherent Corp. has 39,000 employees globally with 225 employees in Coherent Järfälla.

Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, Coherent has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide.

Video thumbnail

Visste du att Coherent...

Har åtagit sig att göra affärer med miljöansvariga leverantörer. Alla leverantörer förväntas säkerställa att delar och material uppfyller den växande listan över ämnesföreskrifter, inklusive RoHS, REACH, China-RoHS och Conflict Minerals. Coherent är dedikerade till att vara en katalysator för miljöförbättringar i vår bransch - att identifiera och utforska sätt att minska det globala fotavtrycket för våra anläggningar och att förbättra effektiviteten hos Coherents laserprodukter.

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Coherent

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du blir en del av ett högteknologiskt företag inom halvledarindustrin
  • Coherent är en snabbväxande verksamhet med hög teknisk kompetens
  • Du får möjlighet att leda utvecklingen av unika produkter

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Rebecca Andersson


Coherent

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-12-18