TNG
Tekniskt intresserad medarbetare till vår verkstad

Tekniskt intresserad medarbetare till vår verkstad

Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta med finmekanik? Essilor i Spånga söker ytterligare medarbetare till sin verkstad!

Essilor utökar. Nu har vi rollen för dig som vill arbeta i ett innovativt globalt företag med stor marknadsandel. Essilor söker ytterligare en verkstadstekniker till Spånga. En roll för dig som är tekniskt intresserad och som trivs att arbeta i högt tempo. Som tekniker kommer du att arbeta praktiskt med finmekanik i en av deras viktigaste servicefunktioner. Låter det intressant? Sök idag!

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Essilor levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för företagets fortsatta framgångsresa. Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen.

Essilor har en unik innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™. Kombinationen av Essilors hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för företaget att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Inslipningsavdelningen är en central del av vår verksamhet och en av våra viktigaste servicefunktioner.

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du är intresserad av att arbeta praktiskt inom det finmekaniska området. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen eller annan finmekanisk verksamhet. Om du inte har tidigare erfarenhet utbildar vi dig internt i såväl grundläggande optik, som våra processer. Som person är du noggrann, trivs att arbeta i team och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Då vårt koncernspråk är engelska, vilket innebär att manualer och information är på engelska, kan du kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Lär känna Essilor – din framtida arbetsgivare

Med en världsomspännande närvaro i alla led i värdekedjan har EssilorLuxottica över 180 000 anställda som är engagerade i att tillhandahålla synvårds- och glasögonprodukter som möter varje konsuments individuella behov och ambitioner. Vår unika affärsmodell och obevekliga strävan efter operationell excellens säkerställer att konsumenter överallt har tillgång till produkter som har testats noggrant för att möta internationellt erkända standarder, från de enklaste glasögonen till de mest sofistikerade specialtillverkade linserna och märkesglasögonen.

Avstånd till arbetsplatsen

Fagerstagatan 18a, Spånga. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Essilor valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


Essilor

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-16