TNG
Test Development Engineer till Coherent, Stockholm

Publicerat

Test Development Engineer till Coherent, Stockholm

Coherent söker en erfaren Test Hardware Development Engineer till verksamheten i Järfälla, Stockholm

Har du erfarenhet av testning av opto-/elektroniska komponenter för RF och DC? Har du bakgrund inom optoelektronik, elektronik eller fysik och har intresse och erfarenhet av att driva testutveckling av komponenter framåt?

Till vårt kompetenta R&D team söker vi dig som vill leda och driva innovativa lösningar för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda för våra optoelektroniska komponenter för RF och DC.
Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som Test Development Engineer blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.
Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester (för denna tjänst) för att nämna några förmåner.
Du får möjlighet att arbeta med teknikens framkant och samarbeta med kollegor inom produktutveckling och produktion.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som Test Development Engineer inom hårdvara kommer du att ingå i teamet för design och leverans av testsystem för karakterisering av optoelektroniska komponenter. I rollen kommer du att utveckla och utveckla testsystem. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Värt att veta

Du kommer att bli en del av ett kompetent R&D team bestående av 44 personer. Ditt närmaste team inom utveckling av testsystem består idag av 8 ingenjörer för hårdvara och du rapporterar till Test Development Manager. Tjänsten kräver hög kunskap inom RF, design av mätuppställningar och förmåga att leda komplexa projekt. All verksamhet bedrivs i Järfälla och tjänsten förutsätter arbete "on site".

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en MSc eller PhD inom optoelektronik, elektronik, fysik eller matematik. Du har gedigen arbetslivserfarenhet från testmiljö av opto/elektroniska komponenter för RF och DC. Du är flytande i engelska i tal och skrift; det är även meriterande om du har kunskaper i svenska.
För att bli framgångsrik i rollen är du van att arbeta med komplexa projekt och mot uppsatta mål. Du har en god problemlösningsförmåga, är analytisk och kvalitetsmedveten. Vi söker dig som är innovativ och hittar problemlösningar både inom och utanför boxen och du delar gärna med dig av din erfarenhet. Vidare har du en god förmåga att planera, arbeta systematiskt, strukturerat samt har en hands-on-mentalitet.

Lär känna Coherent – din framtida arbetsgivare

Coherent Corp. empowers market innovators to define the future through breakthrough technologies, from materials to systems. Coherent is a high-tech, international company that delivers innovations that resonate with our customers in diversified applications for the industrial, communications, electronics, and instrumentation markets.

Be part of a financially stable and fast-growing organization that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. Join our team and contribute to the development of products used in large computer halls and 5G networks, for example. At Coherent Järfalla, you will work in a multicultural, knowledge-intensive and fast-growing business with efficient decision-making. Coherent Corp. has 39,000 employees globally with 225 employees in Coherent Järfälla.

Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, Coherent has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Coherent

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Coherent valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


0721-81 27 44


Coherent

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-05