TNG
Utvecklingsingenjör till Coherent Järfälla

Utvecklingsingenjör till Coherent Järfälla

Coherent söker en Reliability Developmet Engineer för att stärka teamet inom Kvalitet & Tillförlitlighet till Järfälla!

Vill du vara med och forma framtidens optoelektronik och bli en viktig del av ett företag i kraftig tillväxt? Då kan rollen som utvecklingsingenjör inom kvalitet och tillförlitlighet vara något för dig! Du kommer spela en central roll i våra projekt genom att koordinera utvecklingsbehov, kommunicera resultat och övervaka produktkvalitet. Din expertis i tillförlitlighet och förmåga att säkerställa framgångsrik kvalificering av nya produkter gör dig viktig för vårt team, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell och kollektivavtal.

I rollen som utvecklingsingenjör får du en nyckelroll inom företaget eftersom en framgångsrik kvalificering av nya produkter bygger förtroende inom Coherent men också gentemot kunderna! Ta chansen att utvecklas och bidra till framgångsrika projekt inom en högteknologisk, internationell organisation i tillväxt! 

Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I din roll som utvecklingsingenjör kommer du säkerställa framgångsrik kvalificering av nya produkter genom aktivt deltagande i utvecklingsprojekt. Du fungerar i mångt och mycket som företagets expert inom tillförlitlighets området. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att: 

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca 5 personer som består av andra ingenjörer och där du rapporterar till Manager Q & R. Du kommer tillsammans med dina kollegor från teamet samarbeta med t.ex. operatörer, mättekniker och andra kollegor inom tillverkning och utveckling. 

Tjänsten är på heltid, 38,75 h/vecka. Detta är en verksamhetsnära roll där du behöver vara på plats på anläggningen i Järfälla. 

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll är det krav att du har:

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är självgående med stor ansvarskänsla. Du tar fullt ägarskap över dina arbetsuppgifter och förstår vikten av att leverera med både kvalitet och enligt tidsplan. Du är detaljorienterad som person och har ett strukturerat arbetssätt. Då du har flertalet kontaktytor, både internt och externt, är det bra om du har god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. För dig som trivs i ett engagerat och professionellt arbetsklimat med högt i tak, är Coherent helt rätt arbetsplats!

Lär känna Coherent Järfälla – din framtida arbetsgivare

Coherent Corp. empowers market innovators to define the future through breakthrough technologies, from materials to systems. Coherent is a high-tech, international company that delivers innovations that resonate with our customers in diversified applications for the industrial, communications, electronics, and instrumentation markets.

Be part of a financially stable and fast-growing organization that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. Join our team and contribute to the development of products used in large computer halls and 5G networks, for example. At Coherent Järfalla, you will work in a multicultural, knowledge-intensive and fast-growing business with efficient decision-making. Coherent Corp. has 39,000 employees globally with 277 employees in Coherent Järfälla.

Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, Coherent has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7, Järfälla. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cecilia Lennér – din rekryterare

Cecilia Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Coherent Järfälla valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cecilia Lennér


Coherent Järfälla

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-12