TNG
Vi söker en tekniker till Essilor i Spånga

Vi söker en tekniker till Essilor i Spånga

Serviceinriktad tekniker sökes till framgångsrika Essilor Instruments i Spånga. Välkommen med din ansökan!

Vi söker en resande service- och installationstekniker till branschledande Essilor i Spånga. I rollen får du ett fritt och varierat arbete i en ledande, global koncern.

Rollen tekniker passar dig som brinner för att lösa problem, möta nya människor och leverera den bästa tänkbara servicen.

Som servicetekniker kommer du ansvara för ett antal av våra optikerkunder i Mellansverige och Norrland, men du utgår från Spånga där du har din servicebil.

Visst låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen. Vi levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för vår fortsatta framgångsresa.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor. Större delen av din arbetstid kan du planera själv.

Tjänsten innebär c:a 60 - 70 övernattningar per år.

Våra förväntningar

Du har en grundläggande teknisk kompetens och trivs med ett fritt arbete där du får driva dig själv, samtidigt som du kan samarbeta med andra tekniker vid större installationer. Du ser också fram emot att skapa och bibehålla en god relation med våra sympatiska kunder.

Då vårt koncernspråk är engelska, vilket innebär att manualer och information är på engelska, kan du kommunicera både på svenska och engelska. Eftersom rollen innebär resande med servicebil krävs det också att du har körkort.

Lär känna Essilor Instruments – din framtida arbetsgivare

Essilor Instruments är en del av EssilorLuxottica.

Med en världsomspännande närvaro i alla led i värdekedjan har EssilorLuxottica över 180 000 anställda som är engagerade i att tillhandahålla synvårds- och glasögonprodukter som möter varje konsuments individuella behov och ambitioner. Vår unika affärsmodell och obevekliga strävan efter operationell excellens säkerställer att konsumenter överallt har tillgång till produkter som har testats noggrant för att möta internationellt erkända standarder, från de enklaste glasögonen till de mest sofistikerade specialtillverkade linserna och märkesglasögonen.

Avstånd till arbetsplatsen

Fagerstagatan 18a, Spånga. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Eva Sahlin – din rekryterare!

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Essilor Instruments valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


Essilor Instruments

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-02-18