TNG
Logistikkoordinator/Säljare, Scandinavian Biogas

Logistikkoordinator/Säljare, Scandinavian Biogas

Har du erfarenhet av logistik eller försäljning? Scandinavian Biogas söker en logistikkoordinator/innesäljare till Stockholm.

På Scandinavian Biogas arbetar vi tillsammans för att bidra till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle. Vi är en av Nordens största privata producenter av biogas och står nu inför stora och spännande förändringar och stark tillväxt och söker nu nya medarbetare!

Här får du möjlighet att ta ett helhetsgrepp av Scandinavian Biogas logistikflöden av fysiska bulktransporter till och från deras biogasanläggning i Södertörn, Huddinge. I denna nya roll får du möjlighet till ett brett kontaktnät - både med kunder, leverantörer samt interna parter. Verksamheten står inför stora och spännande förändringar och vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa mot en renare framtid.

Välkommen med din ansökan för rollen som logistikkoordinator/innesäljare redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som logistikkoordinator/innesäljare får du arbeta både taktiskt och operativt i en dynamisk roll. Eftersom detta är en ny tjänst hos Scandinavian Biogas ger detta dig stora möjligheter till att påverka utformningen av rollen. 

Här får du:

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som logistikkoordinator/innesäljare kommer du ha operativt ansvar för att rätt substrat, gödsel och gas, med rätt kvalitet levereras i rätt tid samt mängd. Du kommer vara en viktig del i distributionskedjan där du även ansvarar för att material- & lönsamhetsanalys genomförs på inkommande substrat och utgående gödsel. Eftersom Scandinavian Biogas befinner sig i en utvecklingsfas, förväntas du även ha ett stort fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att:

Värt att veta

Som logistikkoordinator/innesäljare arbetar du både taktiskt och operativt. Du kommer ha många kontaktytor i form av leverantörer, kunder och logistikpartners för biogas, avfall samt biogödsel. Du rapporterar till Sales Manager. Du kommer vara placerad på vår anläggning Södertörn i Huddinge.

Våra förväntningar

För rollen om logistikkoordinator/innesäljare söker vi dig som har:

Det är meriterande om du:

Som person gillar du att arbeta proaktivt, är självgående och handlingskraftig. Du trivs i en koordinerande roll och har ett tydligt lönsamhetsfokus. Eftersom du har kontakt med många personer i olika befattningar behöver du vara lyhörd samt är van att upprätthålla goda långsiktiga relationer.

Lär känna Scandinavian Biogas – din framtida arbetsgivare

Scandinavian Biogas är en nordisk organisation som idag har en ledande ställning inom förnybar energi och framställning av biogas i Norden. Vår målsättning är att vara det ledande företaget i storskalig framställning av biogas och biogödsel vilket vi är på god väg att bli! Den nordiska sektorn för tunga vägtransporter är det viktigaste området för bolagets tillväxtambitioner i nuläget, men biogasmarknaden förväntas även växa inom sjötransporter och industrin. Samtidigt har efterfrågan på flytande biogas (BioLNG) ökat kraftigt under de senaste åren, och utbudet av biogasdrivna fordon har blivit större. Tillsammans med ett kompetent och hängivet team kommer du få fortsätta bidra till en snabbare övergång till ett hållbart samhälle. För mer information se: www.scandinavianbiogas.com

Avstånd till arbetsplatsen

Holmträskvägen 19, 141 91 Huddinge. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Moa Lichtenstein – din rekryterare!

Moa Lichtenstein

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Scandinavian Biogas valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Moa Lichtenstein


Scandinavian Biogas

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-15