TNG
Embedded utvecklare till Hövding i Malmö

Embedded utvecklare till Hövding i Malmö

Mjukvauutvecklare inom inbyggda system till Hövding i Malmö

Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda och vi är prestigelösa och ödmjuka inför våra kompetenser och varandra. Vi ser alla som lika viktiga, respekterade och uppskattade – oavsett vem du är. Tack vare det blir det en livfull arbetsplats där vi inte alltid är överens men vi är drivna, lösningsorienterade och strävar mot samma mål – att skydda cyklister. Nu söker vi dig som blir en viktig nyckelspelare i Hövdings produktutvecklingsprojekt. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hövding Sverige AB garanterar sjysta arbetsvillkor och anställningstrygghet. Vi erbjuder självklart tjänstepension, sjukförsäkring, föräldralön, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och mycket mer. Alla medarbetare har 30 dagar årlig semester och utöver det får alla två soldagar (spontan ledighet) om året.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare på Hövding så har du ha din spetskompetens inom C-programmering i inbyggda system. Du kommer ha ett övergripande ansvar, allt ifrån arkitektur till implementering.
Hövding utvecklas och skapar kontinuerligt nya produkter och funktioner där vi just nu gör stora tekniksprång där vi förnyar vår plattform. Du kommer jobba tillsammans med Fredrik som också är embedded expert, där ni som team kommer leda mjukvaruutvecklingen. I rollen kommer ni ställas inför komplexa frågeställningar som kräver kreativ och strukturerad problemlösning. I rollen ingår det att du samarbetar nära med både interna och externa partners till Hövding. Ni kommer ingå i ett team och projekt med utvecklare med olika kompetenser. Vi har medarbetare som arbetar inom machine learning, elektronik, app, backend, textil, mekanik, airbag hos oss.

Värt att veta

Du kommer ha ett nära samarbete med alla funktioner inom Hövding och många av kollegorna på kontoret.
Du rapporterar till Director of Product Development.

Våra förväntningar

Vi ser att du har:

Lär känna Hövding – din framtida arbetsgivare

Visste du att världens säkraste cykelhjälm inte är en hjälm? Hövdings airbag för cyklister har sålts i fler än 400 000 exemplar i över femton länder och är idag är klassad som världens säkraste huvudskydd för cyklister. Sedan 2006 har Hövding Sverige AB växt från att vara två personer med en bra idé, till att bli ett bolag med 40 medarbetare som hanterar allt från ekonomi, kundservice, HR, produkttillverkning, marknadsföring och försäljning.

Video thumbnail

Därför trivs vi på Hövding...

“Fantastiskt gäng och skön stämning. Alltid kul att gå till jobbet - man vill vara här!”

Johannes Book, Hardware Lead

”Man får jobba på ett medelstort bolag där man – på riktigt – kan få vara med och påverka. Möjligheten att samarbeta med personer inom hela företaget och tillsammans förbättra för sig själv och andra, är också en ovanlig och utmärkt möjlighet.”

Mattias Zippert, Application Architect/Developer

Avstånd till arbetsplatsen

Bergsgatan 33, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Hövding

Söktips från Lovisa Wang-Larsen – din rekryterare!

Lovisa Wang-Larsen

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • du får jobba på ett företag med en mycket gemytlig företagskultur där det är tydlig att de anställda gillar att umgås
  • om du gillar du att t e x ägna lunchen åt att hitta Malmös bästa falafel med dina kollegor
  • om du vill arbeta med framtidens säkerhetsprodukter med en överlägsen skyddsförmåga och en drastiskt minskad risk för hjärnskador vid alla typer av fall från cykel

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Lovisa Wang-Larsen


Hövding

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-03-30