TNG
Software Developer C++ till SSAB i Oxelösund

Software Developer C++ till SSAB i Oxelösund

Nu söker vi en Software Developer med kunskaper inom C++ till SSABs egenutvecklade processtyrningssystem i Oxelösund

Har du kunskaper inom C/C++ och Python? Bra! Då kan du vara den Software Developer / mjukvaruutvecklare som bidrar till att möjliggöra SSABs digitala transformation mot industri 4.0! För rollen som utvecklare letar vi efter dig som är nyfiken och motiveras av att få arbeta i SSABs egenutvecklade automationsverktyg, i syfte att förbättra och förenkla i produktionen.

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som utvecklare förväntas du utveckla och förvalta befintlig mjukvara i det egenutvecklade programmet ProviewR. Du förväntas bidra med att förbättra programspråket och arbeta med kontinuerliga förbättringar av mjukvaran.

Rollen innebär att du har ett stor eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. Du ingår i IT avdelningen och kommer till ett utvecklingsteam beståendes av 11 kollegor med omfattande kompetens och som har ett tätt samarbete.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Software Developer är dina arbetsuppgifter att:

Värt att veta

Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer och produktionen pågår dygnet runt. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats 1-2 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du kommer till ett hängivet team med en engagerad ledare som ger stor frihet under ansvar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom data, gärna inom realtidssystem. Kanske arbetar du idag som Dataingenjör, Data Engineer, Embedded-utvecklare?

För rollen behöver du ha kunskaper inom:

Har du dessutom kunskaper inom:

I rollen förväntas du bidra till problemlösning och därför söker vi dig med en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi tror att du som person är nyfiken, driven och får saker att hända. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en kommunikativ förmåga då du har en nära dialog och samverkan internt. 

Lär känna SSAB – din framtida arbetsgivare

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har 14000 anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. www.ssab.com

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Aspaleden 2. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

SSAB

Söktips från Jenny Nilsson – din rekryterare!

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

SSAB är världsledande när det gäller höghållfasta stål och den största stålproducenten i Norden!

Rollen innebär stor påverkningsgrad och möjlighet för dig att utveckla mjukvaran och se den driftsättas!

Du får möjligheten att vara en del i SSAB:s vision att skapa en fossilfri värdekedja, från gruvan till slutprodukt!

 

 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


SSAB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-02-10