TNG

Ekonomiassistent kundreskontra, Stockholm

Är du ekonomiassistent och en fena på kundreskontra? Vill du bli en del utav ett stort bolag med kontor i Stockholm? Läs mer!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-07
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Är du ekonomiassistent och en fena på kundreskontra? Vill du bli en del utav ett stort bolag med kontor i Stockholm? Läs mer!

Vår kund söker nu sin nästa medarbetare på kundreskontra inför en pensionsavgång i teamet. Du kommer att jobba ihop med kollegorna på redovisning och tjänsten är placerad på vår kunds huvudkontor i Solna. Gillar du att jobba med kundreskontra och vill ta nästa steg i din karriär på ett stort bolag som jobbar internationellt? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen kommer du tillsammans med en kollega till att sköta allt löpande på kundreskontra hos vår kund. Du hanterar ett 50-tal kunder och fakturaflöden från svenska och europeiska kunder tillsammans med ett härligt team av 8 personer totalt på redovisning. 

Vår kund är en stor aktör inom tågbranschen och du blir en del utav stabsfunktionen på huvudkontoret. Du ges möjlighet att vara med i en utvecklingsresa där du kan växa tillsammans med bolaget. Den här tillsättningen kommer att starta som ett konsultuppdrag på 6 månader där målsättningen är att kunna bli anställd efteråt. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med allt inom kundreskontra, men främst fokusera på löpande fakturering så som; 

  • Fakturering, internfakturering och påminnelsehantering
  • Ansvara för inkassoärenden samt kravhantering 
  • Manuell hantering för att ta fram fakturaunderlag för vissa stora kunder 
  • Avstämningar och utredningar, samt att kunna bistå med fakturaunderlag internt 
  • Uppdatera kundregister och övriga administrativa uppgifter som kan dyka upp 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha en till kollega på kundreskontra och tillhör redovisningsteamet som består av totalt 8 personer. Du kommer att ta över efter en person som går i pension, vilket innebär att du får en introduktion vid start och gradvis tar över arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid och kommer att starta mellan slutet av augusti och början på september och du sitter på vår kunds huvudkontor i Solna.  

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent på kundreskontra. Det är viktigt att du är hjälpsam och gillar att jobba tätt ihop med en kollega, där ni kan avlasta varandra. Mycket av arbetet sker i Excel, så det är viktigt att du kan använda Excel som arbetsverktyg. 

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad och förstår vikten av att planera din tid utifrån de månatliga deadlines som finns inom ekonomi. Du behöver också ha en stor servicevana och gilla att ha många kontaktytor. Då vår kund jobbar med både svenska och utländska kunder behöver du kunna arbeta på engelska vid behov. Letar du efter ett stabilt bolag med viss internationell kundbas där du kan utvecklas inom kundreskontra? Välkommen med din ansökan! 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-07
Pernilla Ek
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Västr Järnvägsgatan 15, Stockholm


map