TNG

Ekonomiassistent till ActiWay i Stockholm

Är du ekonomiassistent och brinner för siffror och administration? Då kan du vara den vi söker!

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Är du ekonomiassistent och brinner för siffror och administration? Då kan du vara den vi söker!

Har du ett brinnande intresse för siffror och ekonomi? Skulle du trivas i en bred och omväxlande roll med fokus på ekonomi, administration och service? Lockas du av möjligheten att fortsätta utvecklas och bredda dig inom ekonomi? Har du erfarenhet från en liknande roll samt trivs med att ge service och support till kunder? Den här tjänsten är en utvecklande och spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital tjänst för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 

ActiWay erbjuder en innovativ och digital tjänst för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. På samma sätt skapar detta en smidig lösning för leverantörer av friskvård att sprida sitt erbjudande. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och har nu behov av att utöka med en tjänst där kombinationen ekonomi och administration står i fokus. Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och innovativt tillväxtföretag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Du kommer att bli en del av ett positivt gäng som idag består av 18 medarbetare. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen är kombinerad ekonomiassistent/administratör där de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av:

  • Löpande bokföring
  • Kundreskontra och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Hantering av utlägg och företagskort 
  • Ge stöd till ekonomichefen i övriga ekonomiuppgifter
  • Hantera och godkänna friskvårdskvitton via ActiWays digitala portal
  • Vid behov besvara frågor samt supportera kunder gällande friskvårdsbidraget, via mail, telefon och chat
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med planerad uppstart 1 septermber. De 3 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst hos ActiWay. Du jobbar kontorstider 8-17 och tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer. Intressanta kandidater för tjänsten kommer att kallas till intervju via TNG i början av augusti. Urvalet sker dock löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för siffror och ekonomi samt har drivet och viljan att fortsätta utvecklas och breddas i en roll som ekonomiassistent. Vi tror att du har lägst gymnasieutbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av arbete med ekonomiuppgifter och administration. Vi ser gärna att du har god systemvana och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i Fortnox alternativt något annat affärssystem. Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person är flexibel och är redo att följa med på ActiWays fortsatta tillväxtresa. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det även av stor vikt att du är kommunikativ och serviceinriktad. Det är också viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta är det även ett plus om du är intresserad av hälsa och friskvård.

 

 

 

ActiWay

ActiWay

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation. Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. Vi vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. Och i över tio år har vi utvecklat ett framgångsrecept.

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-01
Pernilla Ek
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Ynglingagatan 14, Stockholm


map