TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalificerad Researcher till ToFindOut i Stockholm

Lockas du av att jobba analytiskt och utredande samtidig som du har fokus på service? Läs mer här och sök idag!

Nu söker ToFindOut, det branschledande företaget inom bakgrundskontroller, nästa kollega till deras researchteam. Som kvalificerad researcher kommer du dagligen arbeta med deras kärnverksamhet genom att samla in, sammanställa och förmedla information till kund. Samtidigt kommer du ha ett stort fokus på att leverera en högklassig service. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som researcher.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ToFindOut har en ständig ambition om att leverera bäst och mest heltäckande bakgrundskontroller samt ligga i framkant inom modern och ny teknik. Som researcher hos ToFindOut har du ett stort ansvar över kärnverksamheten genom att leverera bakgrundskontroller med kvalitet på ett effektivt sätt.

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med ca 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som researcher på ToFindOut kommer du att ta emot förfrågningar från kunder som vill göra bakgrundskontroller på kandidater, främst i samband med rekrytering. ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även kandidater med internationell bakgrund. Dessa är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. I din roll kommer du att arbeta med både svenska och utländska bakgrundskontroller. Arbetsspråken är därför svenska och engelska.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut består av ca 20 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, och du kommer jobba under kontorstider med möjlighet till flex.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som researcher ser vi gärna att du:

Som person tror vi att du:

Alla lediga jobb