TNG

Systemutvecklare till Fitness24seven i Lund!

Är du en Systemutvecklare med fokus på backend som söker nästa stora utmaning? Här får du chansen att bygga upp framtidens system!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-03
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel
Träna på arbetstid Träna på arbetstid
Centralt kontor Centralt kontor
Jenny Andreasson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Är du en Systemutvecklare med fokus på backend som söker nästa stora utmaning? Här får du chansen att bygga upp framtidens system!

Som Systemutvecklare hos oss på Fitness24Seven får du vara med och utveckla framtidens system och tjänster för fitnessbranschen. Tillsammans med ett härligt team kommer du att få vara med och skapa lösningar som gör det enklare för människor att uppnå en hälsosammare livsstil. Här får du möjlighet att ta ansvar och bygga nya lösningar med ny teknik, i en modern miljö.

Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängliga, välkomnande och som alla har råd med.

Som Systemutvecklare hos oss på Fitness24Seven får du arbeta i ett agilt team med högt tempo och mycket nyfikenhet och passion. Vi jobbar tillsammans för att skapa nytta åt våra medlemmar, både genom befintliga tjänster och i utvecklingen av nya. Du kommer att jobba tillsammans med andra utvecklare i ett korsfunktionellt team. Här sitter alla på en bit av pusslet som skapar en fulländad upplevelse åt användarna och Fitness24Sevens medlemmar.

Som anställd på Fitness24Seven erbjuds du en varierande och utmanande roll med spännande ny teknik och kompetensutveckling. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning. Hos oss är det högt i tak och här finns mycket energi. Självklart får du som anställd träna gratis på samtliga av våra gym över hela världen!

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Fitness24Seven erbjuder vi flera digitala tjänster åt våra medlemmar och detta gör vi genom vår webb, mobila app och digitala skärmar ute på gymmen. Dessa applikationer tillhandahåller funktionalitet genom ett API-lager och en tjänsteplattform. Tillsammans kallar vi det för vår Digitala Plattform, som servar alla våra 400 000 medlemmar.

Som Systemutvecklare kommer du få ansvar för API- och tjänsteplattformen som tillhandahåller funktionalitet åt våra applikationer. Huvuddelen av dessa är utvecklade i .NET men vi har också tjänster skrivna i nodejs. Du kommer få integrera mot både interna och externa datakällor och hela plattformen driftas på Microsoft Azure med CI/CD genom Azure DevOps.

Ditt ansvar kommer vara utveckla och underhålla plattformen på ett sätt som innebär hög kvalitet för Fitness24Seven och deras medlemmar. Du kommer också vara med och ta fram nästa version för att ytterligare lyfta de tjänster vi erbjuder på ett affärsmässigt och kostnadseffektivt sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att handla om att:

  • Utveckla och förvalta funktionalitet enligt gängse praxis med hög kvalitet.
  • Ta ägandeskap över systemutvecklingen av API, tjänstelager och integrationer.
  • Refaktorera komplex kod för att skapa en mer förvaltningsbar kodbas.
  • Samarbeta med andra utvecklare i ett korsfunktionellt scrum team.
  • Rådge beställare hur den Digitala Plattformen kan tillhandahålla ännu bättre service till våra medlemmar.

 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att tillhöra IT-avdelningen som idag består av sex kollegor, varav fyra konsulter, som jobbar tätt tillsammans. Vi är ett dynamiskt team som nu behöver stärkas upp med en Gränssnittsutvecklare och en Systemutvecklare. I rollen som Systemutvecklare får du ta mycket eget ansvar över ditt arbete och samarbeta med teamet för att tillsammans uppnå era och sprintens gemensamma mål. Du kommer rapportera till vår CIO Sanna Mauritzon, men teamet du arbetar i kommer att vara självorganiserande på det stora hela.

Din placering kommer att vara på vårt moderna huvudkontor i Lund och du sitter därmed mitt i hjärtat av verksamheten Fitness24Seven. Vi är en arbetsgivare som förstår värdet i att erbjuda flexibilitet och anpassning efter ditt livspussel.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är van vid att jobba med projekt och har erfarenhet av tidigare systemutveckling. Du söker ett ansvar, där du kan planera och implementera en långsiktig strategi. Du tycker det är viktigt att leverera hög kvalitet och är bekväm i en lättrörlig miljö. Det är viktigt för dig att vidareutveckla dina kunskaper, vara aktiv i utvecklarcommunityn och hålla dig uppdaterad kring ny teknik. Då delar av teamet sitter på huvudkontoret med andra på distans söker vi dig som har god kommunikativ förmåga i både tal och i skrift. 

Vi ser gärna att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.
  • God kompetens inom C# och .NET.
  • Erfarenhet av API-design, molnplattformar och integrationsutveckling.
  • Erfarenhet av kvalitetsmetoder, så som TDD eller funktionell programmering.

 

Vi ser att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för och intresse av verksamheten och vill bidra till bra funktionalitet och service till våra medlemmar.

 

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Fitness24Seven
Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-03
Jenny Andreasson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet


Stora södergatan 4, Lund


map