TNG

Team lead till SecureLink i Malmö

Här är möjligheten för dig som är nyfiken på att ta dig an en roll som Team lead på Europas ledande företag inom IT-säkerhet!

Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-06
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Massage Massage
Tjänstebil Tjänstebil
Johanna Gustafsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Här är möjligheten för dig som är nyfiken på att ta dig an en roll som Team lead på Europas ledande företag inom IT-säkerhet!

Brinner du för IT-säkerhet och är nyfiken på att arbeta som Team lead över ett härligt gäng säkerhetsspecialister? Nu söker vi en Team Lead till ett av SecureLink’s Cyber Defense Center team i Malmö!
Här får du möjlighet att arbeta med de mest komplexa miljöerna hos regionens mest välkända kunder och med den senaste tekniken inom området.

Delar du vår passion för Cyber Security och vill vara med oss att skydda affärskritisk infrastruktur tillsammans med specialiserade kollegor? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet för dig som har arbetat operativt med IT, haft ett systemansvar eller ännu hellre redan jobbat med IT-säkerhet och som nu är redo att ta ditt nästa steg i karriären. Här får du möjlighet att fortsätta att arbeta operativt med den senaste tekniken hos välkända kunder, samtidigt som du coachar och utvecklar dina medarbetare i gruppen. Det är en perfekt möjlighet för dig som är nyfiken på att gå upp i en ledarroll men som samtidigt inte vill släppa ditt tekniska fokus!


På SecureLink tycker vi att det är viktigt att man får möjlighet till både professionell- och personlig utveckling. Vi lever i en konstant föränderlig värld som präglas av snabba beslut, högt tempo och innovation. På SecureLink känner vi en innerlig respekt och tillit till varandra, vår profession och till våra kunder och skapar varje dag värde i det arbete vi gemensamt bedriver. Som anställd på SecureLink erbjuds du ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt ansvar som Team Leader inom SecureLink´s Cyber Defense Center kommer att vara:

  • Agera Service Owner för två tjänster inom IT-säkerhet, vilket inkluderar utvärdering och uppföljning av resultat och budget, säkerställa leverans enligt avtal, ansvara för onboarding av nya kunder samt medverka i utvecklandet av erbjudandet framåt.
  • Personalansvar för 12 stycken medarbetare, vilket inkluderar att säkerställa kompetensutveckling, utföra medarbetarsamtal och lönesamtal, rekrytering och resursplanering samt säkerställa trivsel och konstruktiv gruppdynamik i arbetsgruppen.
  • Stötta teamet med tekniska lösningar samt arbeta operativt med leveransen mot kund.
  • Säkerställa och utveckla arbetsflöden och processer för leveransen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten som Team lead inom Cyber Defense Center kommer att vara en ledarroll, men där du kommer att dedikera ungefär 50% av tiden för att arbeta operativt med tjänsteleverans. Det är viktigt att du som ledare agerar efter gott exempel och alltid agerar som en förebild utifrån SecureLinks värderingar. Tjänsten är förlagd i SecureLinks moderna lokaler i Malmö.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att prestera i rollen söker vi dig som har:

  • en bakgrund inom nätverk eller systemadministration
  • har arbetat med systemlösningar utifrån ett säkerhetsperspektiv tidigare
  • kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat med eller åtminstone har viss kännedom om plattformar som SPLUNK, Qradar eller Logpoint. SecureLink strävar efter att arbeta in enlighet med ITIL och det är en fördel om du är bekant med detta ramverk. Skulle du erfarenhet av att leda team är detta också fördelaktigt.


Då du kommer att vara ansvarig för teamets resultat och prestation behöver du som person vara resultatorienterad och vara duktig på att följa upp aktiviteter för att nå mål. Då detta är en funktion där du kommer att ha kontakt med olika funktioner, både internt och externt, söker vi dig som är duktig på att knyta kontakter med nyckelpersoner och tycker att det är roligt att underhålla relationer. Du tycker att det är roligt att ta ledningen i ett team och håller andra fokuserade på målbilden.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-06
Johanna Gustafsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet


Stenbärsgatan 6, Malmö


map