TNG
Sök lediga jobb fördomsfritt hos TNG

Ny karriär?
Sök jobb fördomsfritt

… Eller gör en spontanansökan hos TNG!

Helpdesk till Swedbank i Stockholm

Helpdesk till Swedbank i Stockholm

Stockholm Administration / Administratör TNG Group AB Helpdesk till Swedbank i Stockholm Hendrik Christiansson Stockholm
Receptionist till Swedbank i Sundbyberg

Receptionist till Swedbank i Sundbyberg

Stockholm Administration / Administratör Swedbank Receptionist till Swedbank i Sundbyberg Hendrik Christiansson Stockholm
Teamchef Marketing Strategy

Teamchef Marketing Strategy

Järfälla Marknad / kommunikation Lidl Teamchef Marketing Strategy Jenny Nilsson Järfälla
Vikariat – Office Manager till TNG i Stockholm!

Vikariat – Office Manager till TNG i Stockholm!

Stockholm Administration / Administratör TNG Vikariat – Office Manager till TNG i Stockholm! Jasmin Hedlund Stockholm
Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven Göteborg
Operativ chef till Arbesko i Kumla

Operativ chef till Arbesko i Kumla

Kumla Teknik / Ingenjörsjobb Arbesko Operativ chef till Arbesko i Kumla Maria Tedsjö Kumla
Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Hallsberg Projektledning Green Cargo AB Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg Eva Sahlin Hallsberg
Koordinator till Systembolaget i City

Koordinator till Systembolaget i City

Stockholm Administration / Administratör TNG Group AB Koordinator till Systembolaget i City Hendrik Christiansson Stockholm
Interimskonsult inom HR till framtida uppdrag

Interimskonsult inom HR till framtida uppdrag

Stockholm Personal / HR-jobb TNG Group AB Interimskonsult inom HR till framtida uppdrag Johanna Lindström Stockholm
Utvecklare inom digitalisering SSAB

Utvecklare inom digitalisering SSAB

Norrköping Teknik / Ingenjörsjobb SSAB Utvecklare inom digitalisering SSAB Jenny Nilsson Norrköping
Utvecklingsingenjör Visualisering SSAB

Utvecklingsingenjör Visualisering SSAB

Oxelösund Teknik / Ingenjörsjobb SSAB Utvecklingsingenjör Visualisering SSAB Jenny Nilsson Oxelösund
Utvecklingsingenjör Machine Learning till SSAB

Utvecklingsingenjör Machine Learning till SSAB

Oxelösund Teknik / Ingenjörsjobb SSAB Utvecklingsingenjör Machine Learning till SSAB Jenny Nilsson Oxelösund
Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven Göteborg
Interimschef inom inköp till längre uppdrag

Interimschef inom inköp till längre uppdrag

Örebro Inköp / inköpsjobb TNG Tech Interimschef inom inköp till längre uppdrag Malin Thoresson Örebro
Sales Operation B2B, Epassi Stockholm

Sales Operation B2B, Epassi Stockholm

Stockholm Försäljning / säljjobb Epassi Sales Operation B2B, Epassi Stockholm Åsa Dominicus Stockholm
Visa alla jobb

Sök lediga jobb fördomsfritt idag!

Här hittar du alla lediga jobb och tjänster som just nu går att söka fördomsfritt via oss på TNG. Du hittar lediga jobb inom ekonomi, kundservice, IT, teknik, HR, drift, inköp, administration, logistik, marknad, sälj, kommunikation och finans i hela Sverige.

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom vår fördomsfria rekrytering. Och vi gör det på riktigt. Det innebär att när du söker lediga jobb så ser vi kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Det gör att du får en objektiv bedömning av din ansökan och inte blir bortvald på felaktiga grunder när du ska söka jobb.

Rent konkret innebär det att vi har vänt på rekryteringen och lämnar den subjektiva bedömning utanför vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi låter alla våra kandidater genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV. Men det är inte allt vi gör. Vi skriver också platsannonser som inkluderar och utbildar alla våra rekryterare löpande inom diskrimineringslagstiftningen. För att lyckas bättre med vår fördomsfria rekrytering har vi också tagit bort det personliga brevet, möjligheten för sökande att ladda upp bilder på sig själva samt uteslutit möjligheten att registrera ålder. Allt för att du ska kunna söka våra lediga tjänster mer rättvist och enkelt.

Dessutom har vi valt att anonymisera alla sökandes namn i urvalsfasen för våra rekryterare. Allt för att bara lyfta fram din kompetens och potential att prestera hos din framtida arbetsgivare. Det innebär dock inte att vår rekryteringsprocess inte är personlig, utan snarare att vi enbart fokuserar på det som är av vikt – din framtida arbetsprestation. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt.

För att komma vidare i vår fördomsfria rekryteringsprocess är det viktigt att du som söker lediga jobb också genomför våra arbetspsykologiska tester. Efter att du skickat in din ansökan kommer nästa steg i vår fördomsfria process. Du får ett mail med länkar till våra kompetens- och personlighetstester.

Testpaketen är noga utformade av våra rekryterare som tillsammans med kunden har valt ut de viktigaste kompetenserna för tjänsten. De tar ungefär 20-25 minuter att genomföra, och när du har gjort dem en gång sparas dem i vårt system i tolv månader. Därefter används de när du söker andra liknande jobb och tjänster via TNG. Efter du genomfört testerna får du skriftlig feedback utifrån ditt testresultat med tips på utvecklingsområden. Tänk på att vi inte är ute efter att hitta kandidater med de högsta testresultaten, utan att hitta rätt matchning utifrån efterfrågad kompetens.

TNG är en värderingsstyrd och prestigelös organisation där vi varje dag jobbar för att bidra till en hållbar arbetsmarknad (läs mer om vårt arbete kring hållbarhet). När du söker jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult. Det innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher. Vi har kunder i hela Sverige men flest lediga jobb erbjuder vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Norrköping, Helsingborg, Linköping, Piteå, Luleå och Halmstad.

Vi jobbar också inom många olika yrkeskategorier. Vill du jobba med kundservice, som ekonom, administratör, ekonomiassistent, marknadsförare eller rekryterare hittar du lediga jobb via TNG. Våra specialister på TNG IT Digital rekryterar gärna och ofta inom IT-support, drift, programmering, ux och digital utveckling. Våra rekryterare på TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Via dem hittar du många lediga jobb t.ex. ingenjörsjobb, teknikjobb, logistikjobb och inköpsjobb för dig som är tekniker eller ingenjör.

Så ta chansen – sök lediga jobb och tjänster idag! Hittar du inget jobb som passar dig just nu, får du gärna göra en spontanansökan. Vi arbetar aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller tjänst som konsult. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi jobbar med vår fördomsfria rekrytering och löpande försöker utveckla den. Har du frågor eller funderingar hör av dig på vår chat.