TNG
Orkla Foods i Malmö söker administratör

Publicerat

Orkla Foods i Malmö söker administratör

Tag chansen att arbeta på ett ledande livsmedelsföretag. Administratör sökes till innovationsavdelningen hos Orkla Foods i Malmö!

Är du van att arbeta i system och har goda administrativa färdigheter? Är du självgående och har ett noggrant arbetssätt? Då kan du vara den rätta för Orkla Foods, som just nu söker en administratör. Här får du möjlighet att arbeta i en stöttande och systemnära roll på deras innovationsavdelning inom livsmedelsbranschen.

Ett spännande konsultuppdrag på ett innovativt och välkomnande bolag!

Ditt anställningserbjudande

På Orkla Foods bli du en del av ett trivsamt team som präglas av öppenhet och hjälpsamhet. Här kommer du att bidra till deras viktiga arbete med att säkerställa rätt råvaruspecifikationer.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start helst i augusti och förväntas initialt pågå fram till årsskiftet. Du tillhör innovationsavdelningen och är baserad på Orklas kontor i Malmö, med flexibilitet att arbeta både från kontoret och på distans.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Du är noggrann och flexibel som person och har ett genuint intresse för arbetsuppgifter av denna typ. Du är van vid att hantera flera uppgifter samtidigt och säkerställer att detaljer och kvalitet upprätthålls. Vid incidenter är du snabb att agera och samarbetar effektivt för att få den information som behövs. Vidare har du lätt för att behålla fokus och är duktig på att kommunicera.

Lär känna Orkla Foods – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Isbergs gata 9B, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Amanda Alwan – din rekryterare

Amanda Alwan

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Amanda AlwanOrkla Foods

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-08-02