TNG
Ingenjör inom exportkontroll, Göteborg

Ingenjör inom exportkontroll, Göteborg

Söker du som erfaren ingenjör en spännande roll? Sök jobbet som specialist inom exportkontroll till ett stort bolag i Göteborg!

För dig som är en erfaren ingenjör, tycker om att jobba med viktiga dokument och trivs på stora bolag finns nu en fin möjlighet att ta nästa steg i karriären. Via oss på TNG Tech finns ett jobb för dig som vill växa in i en roll och succesivt bli specialist inom exportkontroll. Allt på ett stort internationellt bolag inom automotive i Göteborg.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att ingå i ett globalt team med passionerade och skickliga kollegor med olika bakgrunder. Kunskapsdelning, teamwork och öppenhet är nyckelkarakteristika i teamet. Tempot kan vara högt men du kommer att ha roligt på jobbet tillsammans med omtänksamma kollegor. Här kommer du att ha möjlighet att utvecklas i din specialistroll och arbeta med en rad olika avdelningar inom företaget. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som en del av företagets globala Export Control kommer du att spela en avgörande roll för att säkerställa att slutkunden har tillgång till följsamma och effektiva verktyg för handel med känsliga objekt såsom militära eller produkter med dubbla användningsområden.

Denna tjänst är för närvarande ett konsultuppdrag men kan om rätt person hittas, övergå till en direktrekrytering.

Vår uppdragsgivare har valt att vara konfidentiell, men om du är intresserad av att veta mer om rollen och företaget är du välkommen att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer och svarar på alla dina frågor.

Våra förväntningar

Om du har erfarenhet av att arbeta inom process, kvalitet eller teknik kan det vara till stor fördel i den här tjänsten. En del av jobbet är att analysera och tolka regler och kunna förklara dem för andra. För denna position är det värdefullt att kunna se både helheten och kunna dyka ner i detaljer när det behövs. Du trivs med nätverka, har en kontinuerlig förbättringsinställning och är självsäker och bekväm som talesperson. 

 

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll.  Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Östra Hamngatan 16. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Amanda Alwan – din rekryterare!

Amanda Alwan

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Amanda Alwan


TNG Tech

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-19