TNG
Konstruktör process/anläggning, Scanacon Stockholm

Konstruktör process/anläggning, Scanacon Stockholm

Nu söker Scanacon i Stockholm (Spånga) en konstruktör som ska konstruera och designa nya processer och försökutrustningar.

Har du erfarenhet av design och konstruktion av anläggning och processer? Gillar du att arbeta med utveckling och konceptdesign samt att identifiera utvecklingsbehov? Nu söker Scanacon en konstruktör som skall jobba i befintliga leveransprojekt likväl vara delaktig i att konstruera och designa våra nya produkter och försökutrustning. Scanacon befinner sig i en stark tillväxtstart och utökar nu sitt utvecklingsteam med en processkonstruktör. Scanacon erbjuder en utvecklande tjänst inom företagets kärnverksamhet där du har utrymme att forma hur rollen ska se ut.

Ditt anställningserbjudande

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Du kommer till ett litet företag med korta beslutsvägar och stark entreprenörsanda som just nu befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Scanacon har egenutvecklad teknik inom green tech och en inhouseproduktion där alla arbetar operativt samt gränsöverskridande. Scanacon arbetar med grön teknik och är ett företag som vill förändra den ohållbara situationen som jorden idag står inför. De är ett internationellt företag och i rollen som processkonstruktör blir du en viktig del i att minska deras kunders miljöpåverkan. Tillsammans bidrar alla till en mer hållbar global miljö.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör skall du vara delaktig i att driva och delansvara för för processkonstruktion och designarbetet i våra leveransprojekt samt även vara delaktig gällande konstruktionen och design av våra nya produkter och, försöksutrustningar. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

Värt att veta

Du ingår i ett team på fem personer med produktionstekniker, processdesigners samt processingenjörer och du rapporterar till teknisk chef. Eftersom du arbetar med allt inom design jobbar du också brett inom företaget och har många kontaktytor.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du är en erfaren anläggningskonstruktör, har utbildning inom CAD och konstruktion Inventor, Plant 3D. Du har erfarenhet av att arbeta med anläggningskonstruktion, produktutveckling mot processindustrin och dess krav samt med mediakonstruktion. För att trivas gillar du att arbeta med utveckling och konceptdesign samt är bekväm med att identifiera utvecklingsbehov och kan översätta andras önskemål för att därefter implementera dessa i designarbetet.

Som person ser vi att du är självgående och bekväm med att driva design/konstruktion på egen hand. Du gillar att arbeta med andra för att tillsammans nå uppsatta mål och du trivs i en flexibel organisation med varierande uppgifter och ansvar. 

Lär känna Scanacon – din framtida arbetsgivare

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Vi utvecklar och marknadsför en bred portfölj av produkter och tjänster inom analys och dosering, cirkulation, filtrering, slamborttagning, syraåtervinning, syra-metallseparation samt spillvattenrening. Vi erbjuder våra kunder optimerad styrning av syrahanteringsprocessen vid sluttillverkning av rostfritt stål, kolstål, titan bland annat. Scanacon erbjuder kunderna en ökad produktivitet, besparing, kvalitet, arbetsmiljö och miljöpåverkan.

Avstånd till arbetsplatsen

Fagerstagatan 18, 163 53 Spånga. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Linnea Wäringe – din rekryterare!

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Scanacon valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Linnea Wäringe


Scanacon

Fast ingångslön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-01