TNG
Operation Manager med fokus på produktion

Operation Manager med fokus på produktion

Bred roll inom produktion, kvalitet, inköp och planering till ett tillverkande företag med korta beslutsvägar.

Är du en erfaren ledare med intresse för förbättringar inom produktion? Trivs du i en roll där du har stora möjligheter att påverka och vara en viktig del i en tillväxtfas? Bra! Då kan du vara den Operation Manager vi söker för rekrytering till ett tillverkande företag med högkvalitativa produkter. Detta är en rekrytering till kund vilket innebär att din anställning är direkt på företaget.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har verksamhet både i och utanför Sverige och har ett välkänt varumärke. Företaget har en god lönsamhet och ägs av en större koncern.

Tjänstebil
Tjänstebil
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Operation Manager rapporterar du till VD och du har ansvar för flera funktioner men med ett stort fokus på produktion. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rollen är både strategisk och taktiskt. Till din hjälp har du ett antal kompetenta och drivna medarbetare inom respektive kompetensområde.

Värt att veta

Medarbetarna känner en stolthet och engagemang för produkterna som inom sin nisch ligger i framkant. 

Våra förväntningar

Du är en trygg och stabil ledare med goda kunskaper inom produktion. Vi ser också att du arbetat med utveckla, effektivisera och förbättra tillverkningsprocesser. Det är meriterande om du även har kunskap inom produktionsplanering, inköp och kvalitet.

Som person tar du ett stort eget ansvar och är resultatinriktad. Vidare så är du prestigelös och trivs med ett nära samarbete med ditt team. Du är också en person som drivs av utveckling och har en förmåga att få med andra i förändringsprocessen.

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, som är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid.

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsgatan 8, Örebro. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Maria Tedsjö – din rekryterare!

Maria Tedsjö

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG Tech valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Maria Tedsjö


TNG Tech

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-22