TNG

Lediga jobb Solna

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Solna

Lediga jobb i Solna
Solna är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Solna är Sveriges tredje minsta kommun till ytan men har närmre 80 000 invånare och räknas därför ofta som stad. Solna har ett strategiskt optimalt läge med närhet till Stockholm city och goda förbindelser med tunnelbana, tvärbana bussar och pendeltåg. Satsningarna på kommunikationer är omfattande och utbudet växer.

När det kommer till företagsklimat är Solna rankad som den bästa kommunen i Sverige – 10 år i rad. Solna är en av de kommuner som har fler arbetsplatser än invånare i arbetsför ålder. Av de cirka 9500 företag och arbetsställen som finns i Solna är över 80% i tjänstesektorn och därför är det arbeten inom den sektorn där det finns flest lediga jobb. Ett stort antal mindre företag såväl som huvudkontor för internationella börsbolag och koncerner utgör en bra mix. De mest framträdande sektorerna är ICT, Life Science, finans och försäkringsbolag, bygg och livsmedel samt företagstjänster.

Några av de större arbetsplatserna i kommunen är Karolinska Universitetssjukhuset, SAS, Siemens och Skanska. Solna är ett centrum för svensk byggindustri då förutom Skanska både JM och NCC har sina huvudkontor där. Detaljhandeln har också ett centrum i Solna: Axfood, Coop, Ica, Vi, Hemköp och Lidl har sina huvudkontor i Kommunen.

I Solna kommer det alltid upp nya jobb, och är det så att inget av de lediga jobben passar dig så går det även att registrera ditt CV, så kan vi matcha dig med nya jobb som kommer upp. Vi på TNG rekryterar objektivt och fördomsfritt, och genom att våra sökande får göra screeningtester istället för att skicka in ett personligt brev kan vi låta fakta gå före magkänsla i en rekryteringsprocess.