TNG
Säljare – D&E Bearings – Stockholm

Säljare – D&E Bearings – Stockholm

Vill du jobba med försäljning och tät kunddialog? Vi söker en innesäljare med teknisk profil till D&E Bearings i Tumba, Stockholm.

Har du intresse av teknik och trivs i en framåtlutad innesäljarroll? Har du tidigare arbetat som innesäljare på ett bolag med tekniska komponenter eller jobbat som ingenjör inom tillverkning? Bra! Välkommen till D&E Bearings; ett privatägt företag som nu utökar sin säljavdelning! Här får du leverera bra kundservice till befintliga kunder och vara länken mellan både kund och lager samt inköp och utesälj. Det finns stora möjligheter att växa inom rollen och på sikt även utvecklas inom företaget.

Ditt anställningserbjudande

D&E Bearings säljer glid- och kullager till kunder främst inom tillverkningsindustrin. Välkommen till ett privatägt företag med korta beslutsvägar och ett öppet arbetsklimat med högt i tak! Tillsättningen beror på att teamet utökas, vilket avdelningen kommer fortsätta göra framöver. Här finns stora möjligheter att växa inom din roll som innesäljare, för rätt person finns även möjligheten att utvecklas vidare inom företaget på sikt.

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring
Sjukvårds­forsakring

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team på fyra personer vid innesäljavdelningen som arbetar kundnära med support på D&E Bearings kontor i Tumba, Stockholm. Alla deltar i det löpande arbetet med order, godssökningar, prisförfrågningar, offerter, retur/reklamation, prisjustering, systemvård och inkommande mejl och telefonsamtal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Värt att veta

Detta är en rekrytering, på heltid, med start enligt överenskommelse. Under den första tiden kommer du att få en gedigen utbildning om produkterna samt i affärssystemet Scala och CRM-systemet Super Office. Under provanställningstiden arbetar du på plats i Tumba, men det finns senare möjlighet att jobba hemifrån.

D&E Bearings är ISO certifierade 9001/14001; vilket innebär att löpande avvikelseregistrering sker parallellt med det dagliga arbetet.

Våra förväntningar

Vi söker en innesäljare med vana att hantera flera system samtidigt, såsom affärs- och CRM-system. Har du ett stort teknikintresse, eller erfarenhet av exempelvis tillverkning, är det meriterande. Erfarenhet av kul- eller glidlager är starkt meriterande. Eftersom du arbetar nära kunder och kollegor i och utanför Sverige krävs goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du bekväm med att bemöta kunder via mejl och telefon. Du är lösningsorienterad och kan arbeta strukturerat i ett högt tempo samt gillar att föra saker i mål.

Lär känna D&E Bearings AB – din framtida arbetsgivare

D&E Bearings AB är ett familjeägt bolag bildat 1966 som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest välsorterade sortiment av glidlager, rullager, ledlager och tillhörande lagerprodukter. De har svenska rötter och finns förutom i Sverige även i Finland samt har återförsäljare i Polen. Företaget genomsyras av ett stort engagemang och tekniskt kunnande där drivkraften hos dem alla är att ständigt förbättra och utveckla verksamheten för att erbjuda det bästa för deras kunder.

Avstånd till arbetsplatsen

Himmelsbodavägen 9, Tumba. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Moa Lichtenstein – din rekryterare!

Moa Lichtenstein

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • D&E Bearings AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Moa Lichtenstein


D&E Bearings AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-08