TNG
Strategisk inköpare till Attendo

Strategisk inköpare till Attendo

Affärsdriven och initiativtagande strategisk inköpare med intresse för digitalisering och hållbarhet sökes till Attendo i Danderyd

Arbetsgivare Attendo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-03
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Jobba hemma Jobba hemma
Eva Sahlin
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Affärsdriven och initiativtagande strategisk inköpare med intresse för digitalisering och hållbarhet sökes till Attendo i Danderyd

Vill du vara med och utveckla morgondagens omsorg genom att leda komplexa förbättringsprojekt och vara en integrerad del av vårt arbete med produktivitet, hållbarhet och digitalisering? Som strategisk inköpare med kategoriansvar för IT/ICT och Fordon kommer du att ha en drivande nyckelroll i vår strävan att ha branschens mest konkurrenskraftiga leverantörslösningar för att nå våra ambitiösa mål.

För att fortsätta vara det ledande omsorgsbolaget i Norden har vi en ambitiös strategi som bl.a. innebär att vi investerar i digitalisering och att skapa en mer hållbar fordonspark. Därför söker vi nu en strategisk inköpare som är redo att ansluta till ett högpresterande team med stora ambitioner om att göra verklig skillnad.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Attendo har inget existensberättigande såvida vi inte kan påvisa obestridligt värde för våra kunder, våra medarbetare och samhället i stort. Som medarbetare på Attendo får du vara en del av ett företag som gör skillnad och är en god kraft i samhället.

Vi erbjuder dig en affärsnära tjänst i ett framgångsrikt företag där du själv sätter gränserna för din karriärutveckling. Rollen kommer att ge dig en bra överblick över hela vår verksamhet och ett stort nätverk inom organisationen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Kontinuerligt förbättra våra inköpskategorier avseende kostnad, kvalitet, hållbarhet och service.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Ta fram beslutsunderlag avseende större upphandlingar, outsourcingaktiviteter och investeringar
  • Utföra leverantörsmarknads- & värdekedjeanalyser
  • Leda tvärfunktionella team baserat på vår kategorioptimeringsprocess – (i) analys, (ii) kategoristrategi, (iii) genomförande/upphandling, (iv) förhandling & införande
  • Framtagande av sortiments- och leverantörsstrategier
  • Integrera nya leverantörer och förvärvade bolag i Attendo´s inköpsmodell
  • Hantera löpande kontraktsfrågor med leverantörer - omförhandling, prisjusteringar, mm.
  • Arbeta proaktivt med att vidareutveckla samarbetet med befintliga och framtida leverantörskontakter
  • Aktivt arbeta för att förbättra inköpsprocesserna – både för den centrala inköpsfunktionen samt den lokala beställarorganisationen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett högpresterande team bestående av tre strategiska inköpare och du rapporterar till inköpschef.

Möjlighet att delvis arbeta hemifrån finns.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Då rollen ställer stora krav på kvantitativa analyser tror vi att du är civilingenjör eller civilekonom. Vi ser gärna att du antingen är managementkonsult med några års erfarenhet, gärna med erfarenhet av uppdrag inom strategiskt inköp, eller har en linjeroll och nu vill ta nästa steg och utvecklas inom strategiskt inköp, verksamhetsutveckling och projektledning. Det är i båda fallen meriterande om du har erfarenhet av att leda ett inköpskategoriprojekt och erfarenhet av IT/ICT. Din svenska är god, både i tal och skrift.

Som strategisk inköpare är det viktigt att du har ett stort driv och initiativförmåga, hög personlig genomslagskraft och leveransförmåga. Vi tror att du tar en roll som projektledare med en förmåga att både se helheten och detaljer. Du är en person som är duktig på analys och problemlösning, är affärsmässig samt en utåtriktad kommunikatör. Rollen är synlig på alla nivåer i organisationen.

Attendo

Attendo

Attendo är Nordens ledande omsorgsföretag med verksamhet inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo grundades 1985 och var det första privata företaget i Sverige som utförde tjänster inom äldreomsorg. Inom Attendo arbetar ca 25 000 personer på drygt 700 verksamheter i Sverige, Finland och Danmark. Koncernen omsätter cirka 12 mdr kronor per år och är noterat på Stockholmbörsen.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Attendo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-03
Eva Sahlin
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Placering

Vendevägen 85B, Danderyd

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig