TNG
Technical Advisor Data Sharing GS1 i Stockholm!

Technical Advisor Data Sharing GS1 i Stockholm!

Arbeta i en rådgivande roll som Technical Advisor Data Sharing (Product & Standards) hos GS1 Sweden i Stockholm.

Arbetsgivare GS1
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-20
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Åsa Pettersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Pettersson

Arbeta i en rådgivande roll som Technical Advisor Data Sharing (Product & Standards) hos GS1 Sweden i Stockholm.

Är du systemvetare, IT-specialist, EDI-specialist eller kanske integrationsspecialist? Gillar du att grotta ner dig i dataanalys och samtidigt fungera som ett rådgivande stöd för kunder och andra aktörer? Var med och bidra i ett engagerat team på GS1 Sweden, det internationella bolaget som jobbar med standarder för märkning, identifiering och delning av data mellan företag, som GS1s nya Technical Advisor Data Sharing. Tillsammans skapar vi en mer effektiv och hållbar handel!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 Sweden är du en del av ett globalt och neutralt not-for-profit-bolag som strävar efter att förenkla och förbättra näringslivet i Sverige. GS1 Sweden sitter i moderna och trevliga lokaler centralt i Stockholm.

På GS1 erbjuds du:

  • Ständig kompetensutveckling inom varu- och informationsflöden
  • Bygga långsiktiga kundrelationer och ett brett kontaktnät - både i Sverige och internationellt
  • En värdeskapande roll där du på riktigt kommer få möjlighet att påverka samhället och näringslivet
  • Ett attraktivt helhetspaket med bl. a.: sex veckors semester, en arbetsvecka på 37,5 h/v, tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag.

Du kommer jobba i ett engagerat team och ha många kontaktytor - både externt och internt. På GS1 jobbar vi TILLSAMMANS med våra kunder. Vi skruvar till, vi hjälps åt och vi driver förbättringar som kommer alla till godo!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

GS1 Sweden erbjuder produkter och tjänster som skapar en mer effektiv och hållbar handel. Du kommer att arbeta mot aktörer över hela världen inom bl.a. dagligvaruhandeln, detaljhandel, transport och logistik.

I rollen kommer du:

  • Ansvar för teknisk rådgivning till kunder och produktägare angående GS1-standarder 
  • Representera svenska kunder i internationellt tekniskt standardiseringsarbete
  • Bidra till att upprätta och underhålla teknisk dokumentation av standarder för delning av data
  • Nära samverkan med GS1-kollegor som arbetar med andra delar av GS1s produktportfölj.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Technical Advisor Data Sharing kommer du ha ansvar för teknisk rådgivning till kunder och produktägare angående standarder som EANCOM, GS1 XML, UN/XML, EPCIS och hur de kopplas till traditionella och moderna tekniska lösningar för delning av data mellan företag. Om du har kunskap och erfarenheter kring arbete med händelsedata och GS1 standard EPCIS ses det som särskilt meriterande.

Du kommer ha en nära samverkan kollegor med ansvar för andra delar av GS1s produktportfölj.

Du får möjlighet att arbeta med en tekniskt utmanande produkt som ger dig möjligheten att utvecklas på många olika områden. Du kommer vara nyckeln i att leverera integrationer, ny funktionalitet samt lösa befintliga problem ute hos våra kunder och partners. Det här är en ny roll på företaget och du ges stora möjligheter att vara med och utveckla rollen.

Detta är en tillsvidareanställning, som börjar med 6 månaders provanställning. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund i en rådgivande funktion. Du har erfarenhet av att arbeta i kundnära integrationsprojekt. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då GS1 arbetar nationellt såväl som internationellt.

Som person tror vi att du motiveras av utveckling och vill arbeta i en kundnära miljö. Du gillar att arbeta nära kollegor och har samtidigt en stark förmåga att driva ett självständigt arbete. Vi vill att du är serviceinriktad och duktig på att skapa goda relationer med kunder, partners och leverantörer. Du gillar att lära dig nya IT-system och mjukvaror.

 GS1

GS1

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 40 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 nationella GS1-organisationer och kunder i runt 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare GS1
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-20
Åsa Pettersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Pettersson

Placering

Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig