TNG
Teknisk specialist/Projektledare till Arriva

Teknisk specialist/Projektledare till Arriva

Arriva i Stockholm söker dig som vill arbeta med teknik samt utveckling och underhåll inom tåg eller buss.

Vi söker nu två Tekniska Specialister/Projektledare som vill bidra till Arrivas fortsatta utveckling och genom det även ett hållbart samhälle. I rollen kommer du fokusera på teknisk utveckling av både befintliga och nya fordon (tåg eller buss). Du kommer främst att arbeta med teknisk utveckling, underhållsoptimering och projektledning.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

Du kommer få en arbeta i en bransch som fyller en viktig samhällsfunktion då bra kollektivtrafik inte bara är en förutsättning för ett fungerande stadsliv utan också viktigt för miljön.

Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk specialist hos Arriva får du en varierad vardag. Du kommer bland annat arbeta med att: 

Värt att veta

I rollen kommer du även vara teknisk support för verkstäderna och ta fram teknisk dokumentation samt utbilda i ny teknik. Vidare kommer du arbeta i ett motiverat team som tycker att samarbete är viktigt. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande, samt några års arbetslivserfarenhet från relevant verksamhetsområde. Har du fordonsteknisk kompetens är det meriterande. 

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och har förståelse för hur tekniken integrerar med IT på det mest optimala sättet. Du har ett starkt säkerhetstänk och analytiskt lagd. Då rollen innebär många kontaktytor tror vi även att du har erfarenhet av att bygga och behålla hållbara relationer, både internt och externt. Som person är du nyfiken, vetgirig och har god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt och förstår vikten av att mottagaranpassa kommunikationen.

Du arbetar med en strukturerad höjd samtidigt som du har ett flexibelt och proaktivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Det gör att du har en god förmåga att snabbt växla mellan strategiskt tänk och operativt utförande.

Lär känna Arriva – din framtida arbetsgivare

Arrivakoncernen är en av de största leverantörerna av persontransporter i Europa, med över 46 000 anställda och mer än 2 miljarder levererade resor per år över 14 europeiska länder.

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 770 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

Vi är en del av Deutsche Bahn (DB), ett av världens ledande passagerare- och logistikföretag, och ansvarar för DB: s regionala persontransporter utanför Tyskland.

Arriva har, förutom i Sverige, verksamhet i Tjeckien, Kroatien, Danmark, Ungern, Italien, Nederländerna, Polen, Portugal, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien och Storbritannien.

Avstånd till arbetsplatsen

Sicklastråket 4,. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Arriva valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Ida Nordin


Arriva

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-04