TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med kundtjänst hos Sodexo i Stockholm

Vill du arbeta med kundservice över telefon på Sodexo Benefits & Rewards Services i centrala Stockholm? Sök idag!

Trivs du med att arbeta serviceinriktat? Vill du arbeta i en roll där du kan vara med och utveckla arbetsprocesser? Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst och vill du arbeta med administration kring kundservice? Då är denna tjänst perfekt för dig! Sök tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Sodexo Benefits & Rewards Services, ett väletablerad servicebolag i centrala Stockholm!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta i en dynamisk miljö där du får stora möjligheter till utveckling. Du kommer att arbeta i ett prestigelöst team där fokus ligger på samverkan och gott kundbemötande. Vidare får du arbeta i en viktig roll där du har möjligheten att påverka arbetsprocesser och arbetsmiljön. Här kommer dina kreativa idéer till nytta!

Lunchförmån
Lunchförmån
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar i mitten av februari och arbetet är förlagt under kontorstider, 8-17. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i centrala Stockholm och arbeta i ett team med tre servicekunniga kollegor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservice och administration. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba mot uppsatta mål. För den här tjänsten är det ett krav att du behärskar svenska, både i tal och skrift. Du har även goda kunskaper i engelska.

Som person är du serviceorienterad och drivs av att ge ett bra kundbemötande. Vidare motiveras du av att lösa problem och arbeta strukturerat då det kan uppstå situationer där du behöver arbeta i högre tempo.

 

Alla lediga jobb