TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare till Entercard i Stockholm

Vi letar efter dig som är en serviceinriktad och lyhörd person som vill arbeta med kundservice på Entercard i Stockholm.

Är du intresserad av kundservice och vill jobba på ett internationellt bolag? Trivs du med att guida kunder för att de ska få den bästa lösningen? Nu söker Entercard en ny stjärna till sin kundtjänst.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som medarbetare på Entercards kundtjänst får du jobba i ett härligt team på en spännande arbetsplats i centrala Stockholm. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning som kommer att ge dig en stabil grund att bygga vidare på i din roll inom kundservice. Dessutom får du lära dig en hel del om betal- och kreditkortsprodukter, kreditbedömning samt ekonomi- och finansieringslösningar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med kundservice inom områdena finans och ekonomi.
Det innebär bl.a. att du kommer:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Konsultuppdraget är på 6 månader, med möjlighet till anställning hos Entercard. Tjänsten är på heltid med start i januari 2024. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 8.30-18.00 och du utgår från kontoret på Olof Palmes gata i Stockholm.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och är duktig på kundbemötande. Du bör vara flytande i svenska och känna dig trygg med att kommunicera på engelska. Har du tidigare erfarenhet av kundservice via telefon, så ser vi det som meriterande. Som person är du målinriktad och brinner för mötet med kunden och vill alltid överträffa deras förväntningar. Du brinner för service och du anpassar din kommunikation utefter kunden. Du har även en förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt.

Alla lediga jobb