Sök

Lediga jobb Utveckling

Se alla lediga jobb
Boxar
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Problem?

Något som inte fungerar med din ansökan eller de tester du gör? Hör av dig direkt till din rekryterare eller maila oss på info@tng.se

Utveckling

Om du arbetar som systemutvecklare blir ingen dag den andra lik. Oavsett om du arbetar med systemutveckling, apputveckling, hårdvarudesign eller support är det viktigt att du är duktig på logiskt tänkande och gillar att hitta nya kreativa lösningar.

Vad är en systemutvecklare?
En systemutvecklare tar fram och utvecklar nya eller förbättrade versioner av data/IT system.  Som utvecklare kan du jobba med allt från industriproduktion och ekonomisystem till webbutveckling.

Som utvecklare kan du söka dig till företag som sysslar med digital utveckling inom både hårdvara och mjukvara inom IT-området. Men det finns även lediga jobb inom företag där IT-systemet är en essentiell del av företagets produkt eller tjänst. Exempel kan vara banker, e-handelsföretag eller industriföretag. Du kan också ha en framgångsrik karriär inom den kommunala sektorn.

Programmering är oftast mittpunkten av allt du gör som utvecklare. Men det är också viktigt att du kan visa tecken på kreativitet och bra personkemi med andra, då programmerare ofta arbetar i team med andra ledda av en projektledare. Mycket av arbetet kan också vara problemlösning. Därför skadar det inte heller om du är envis och kan tänka utanför boxen när det kommer till nya lösningar.

Vanliga yrken inom branschen kan vara javautvecklare, apputvecklare, Frontend utvecklare, backend utvecklare, utvecklare, Interaktionsdesigner, Java-utvecklare, mjukvarutvecklare, fullstack utvecklare och PHP utvecklare.

Utbildning IT-utveckling
För att jobba som systemutvecklare eller liknande yrken krävs det oftast en högskoleutbildning med en stark datainriktning. Exempel på utbildningar kan vara en systemvetenskaplig utbildning eller en civilingenjörsutbildning med datainriktning. Idag finns det många utbildningar att välja mellan. Det finns även utbildningar med datainriktning inom yrkeshögskolan.

Vilken väg du tar beror på om du väljer att fokusera på ren teknik, maskineri, programvara eller användarvänligheten mellan mjukvaran och slutkunden.

Är du intresserad av att arbeta inom utveckling och it?  Skicka oss din spontanansökan eller titta om det finns några lediga jobb inom just utveckling och it. Vi matchar alla ansökningar löpande.