TNG
Enhetschef HSL till Nynäshamn kommun

Publicerat

Enhetschef HSL till Nynäshamn kommun

Nu söker vi en driven enhetschef för HSL i Nynäshamn kommun. Led teamet mot framtidens vård med fokus på kvalitet och utveckling!

Som enhetschef för den kommunala primärvården (KPV) i Nynäshamns kommun leder du personal, driver kvalitet och samverkar med externa partners. Du har även en roll som verksamhetschef för den kommunala hälso- och sjukvården (HSL). Ditt arbete består av att som chef bedriva den dagliga vården inom kommunens särskilda boenden och LSS-verksamheter men även ett strategiskt utvecklingsarbete för att driva kommunens arbete framåt. Är du legitimerad sjuksköterska som kanske arbetar som enhetschef eller chef inom äldreomsorg eller LSS idag? Är du en värderingsstyrd ledare som vill vara med och skapa framtidens vård och omsorg i en trygg och utvecklande miljö? Välkommen att söka rollen som enhetschef för KVP!

Ditt anställningserbjudande

Som en nyckelperson på enheten får du möjligheten att utveckla ledarskapet, samarbeta med engagerade kollegor och bidra till en positiv arbetsmiljö. Hos oss är du en del av en viktig samhällsfunktion med fokus på hälsa och välbefinnande. I denna delade roll är du både enhetschef och verksamhetschef för HSL och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

På Nynäshamn kommun erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och ett nära samarbete med kollegor och externa partners, vilket ger dig en stimulerande och meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad för både medarbetare och brukare. Vi erbjuder också en stabil arbetsplats i en framåtlutad och lagom stor kommun med en engagerad och dynamisk arbetsgrupp med hög kompetens inom vård och omsorg.

 

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Du har som enhetschef ansvar för personal-, ekonomi- och kvaliteten för verksamhet samt är verksamhetschef för HSL. I rollen har du som huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som enhetschef och verksamhetschef får du en viktig möjlighet att påverka och utveckla vårdens framtid i kommunen. Genom att leda ett erfaret team av sjuksköterskor och rehab har du en nyckelroll i att skapa en positiv arbetsmiljö och implementera innovativa lösningar. Du rapporterar direkt till avdelningschefen inom äldreomsorgen.

Som enhetschef för KPV-verksamheten i Nynäshamns kommun kommer du att ingå i en enhet bestående av ca 15 sjuksköterskor, 3 arbetsterapeuter, 3 sjukgymnaster/fysioterapeuter och en samordnare, som vänder sig till både äldreomsorgen och funktionsstöd inom kommunen. Vi har ett nära samarbete med brukare, närstående, kollegor och andra myndigheter.

Verksamhetsområdet äldreomsorgen består av fyra särskilda boenden om totalt ca. 200 lägenheter inklusive korttidsboende, växelvårdsamt samt en dagverksamhet. Funktionsstöd består av gruppboenden, stödboende och daglig verksamhet.
Din placering är i centrala Nynäshamn, med kontor på Rosengårdens särskilda boende, där också en kollega som är enhetschef för Rosengården SÄBO sitter.

Välkommen till Nynäshamn kommun!

Våra förväntningar

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

Vi söker en enhetschef för Hälso- och Sjukvård (HSL) med starka personliga kompetenser. Du bör kunna visa starkt ledarskap och ha förmågan att utveckla teamet, skapa en positiv arbetsmiljö och motivera medarbetare till att nå gemensamma mål. En mål- och resultatorienterad inställning är avgörande för att driva verksamheten framåt och säkerställa hög kvalitet inom vård och omsorg.


Din förmåga att samarbeta effektivt med både interna och externa partners är viktig för att skapa goda relationer och samverka för bästa resultat. Dessutom behöver du hantera komplexa situationer och etiska dilemman och kunna fatta välgrundade beslut som gynnar både medarbetare och brukare inom vården.

Lär känna Nynäshamns kommun – din framtida arbetsgivare

Välkommen till Nynäshamn! I alla kommuner är du med och bidrar till något större - hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut - och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande. Som anställd i Nynäshamn kommun erbjuder vi dig möjlighet till distansarbete, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym i kommunhuset. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna och vi har en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Video thumbnail

Visste du att Nynäshamns kommun...

Visste du att Nynäshamns kommun...

Därför trivs vi på Nynäshamns kommun

I Nynäshamns kommun är varje arbetsdag fylld med kreativa och nya möjligheter. En perfekt plats för sig som gillar att tänka framåt, vill vara med och påverka och utforma verksamheten och samtidigt ha kul på jobbet.

Gabriella Rodling, avdelningschef äldreomsorgen

Nynäshamns kommun är en arbetsplats i förändring med sikte framåt. Det är roligt att vara med på resan.

Hanni af Forselles, enhetschef tillika blivande kollega

Avstånd till arbetsplatsen

Stadshusplatsen 1, Nynäshamn. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Nynäshamns kommun

Karriärtips från Åsa Pettersson – din rekryterare

Åsa Pettersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Som rekryterare ser jag rollen som enhetschef på Nynäshamn kommun som en unik möjlighet att leda och utveckla en viktig verksamhet inom vården. Med en stabil arbetsplats, goda utvecklingsmöjligheter och nära samarbete inom en engagerad och kompetent arbetsgrupp ser jag att denna roll erbjuder en stimulerande och meningsfull arbetsmiljö där du kan göra verklig skillnad för både personal och patienter.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Pettersson


076-7247030


Nynäshamns kommun

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida.

Vänligen notera att din ansökan även kommer att registreras i kommunens eget rekryteringssystem och allra senast när rekryteringen är avslutad. Du får då en bekräftelse om detta per mail. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, eftersom urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-16