TNG
Ekonomiassistent till Firetech i Malmö

Publicerat

Ekonomiassistent till Firetech i Malmö

Trivs du med att arbeta i en varierande roll inom ekonomi och projektadministration? FireTech i Malmö söker en Ekonomiassistent!

Med spetskompetens inom flera discipliner erbjuder FireTech en helhetslösning inom byggnadstekniskt brandskydd. Hos oss står kunden i centrum – vi arbetar hela tiden för att ta fram säkra och kostnadseffektiva brandskyddslösningar som möter både fastighetens och verksamhetens behov. Nu söker vi en Ekonomiassistent till vårt kontor i Malmö. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På FireTech skapar vi brandskyddslösningar för ett modernt samhälle.
Med en kultur där vi lär av varandra och främjar utvecklingen såväl inom bolaget som i branschen, drivs vi av teamwork, arbetsfokus och nyfikenhet. Här hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta i en bred roll men mycket egenansvar och många kontaktytor. 

Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent på Firetech så har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter.
Det innebär att du:

 

Värt att veta

Firetech finns på 8 siter runt om i Sverige och tjänsten är placerad vid Firetechs fina kontor vid Triangeln i Malmö. Från detta kontoret utgår 15 personer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en projektorganisation samt av SAP.

För att vara framgångsrik i rollen som Ekonomiassistent så ser vi att du är en noggrann och strukturerad person. 
Du är genom att uppvisa strukturerat arbete och kunskap en förtroendeingivande person och förstår värdet att bygga goda relationer med dina kollegor då ni jobbar tätt tillsammans. Att leverera kvalitet är viktigt för dig. 

Lär känna Firetech Engineering Emron AB – din framtida arbetsgivare

Med spetskompetens inom flera discipliner erbjuder FireTech en helhetslösning inom byggnadstekniskt brandskydd. Hos oss står kunden i centrum och vi arbetar hela tiden för att ta fram kostnadseffektiva brandskyddslösningar som möter både fastighetens och verksamhetens behov. FireTech är verksamma över hela Sverige och arbetar med allt från stora anläggningar till mindre fastigheter. Oavsett projekt strävar vi alltid efter att skapa ett så bra brandskydd som möjligt, vilket är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Detta innebär ofta att vi måste utmana de rådande praxis och synsätt som finns i branschen, för att hitta nya vägar och alternativa lösningar. Vår affärsidé FireTech erbjuder rådgivning, projektering och besiktning inom brandskydd och släcksystem. Vi levererar kostnadseffektiva brandskyddslösningar utifrån kundens behov.
Vår mission - En tryggare värld
Vår vision - Optimerade brandskyddslösningar
Vi är en del av Inprocon som har målet att bli Sveriges ledande aktör inom brandskydd.

Därför trivs vi på Firetech Engineering Emron AB

"FireTech arbetar aktivt med att ta fram nya och innovativa lösningar på våra kunders utmaningar och önskemål. Det gör att konventionella lösningar hela tiden utmanas och kluriga och nytänkande lösningar premieras."

Johan Bergström, Brandkonsult

Avstånd till arbetsplatsen

Södra Förstadsgatan 35, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Firetech Engineering Emron AB

Karriärtips från Lovisa Wang-Larsen – din rekryterare

Lovisa Wang-Larsen

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Här får du bli en del av ett företag som arbetar med framtidens brandskyddsprodukter

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Lovisa Wang-Larsen


0708-888 411


Firetech Engineering Emron AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-25