TNG
Kundtjänst Natt till Swedbank

Kundtjänst Natt till Swedbank

Nu utökar vi antalet kundtjänstmedarbetare till vår nattpool på Swedbank i Sundbyberg. Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad av bank och ekonomi och vill jobba på en av Sveriges största banker? Vill du jobba inom service med telefon och sociala medier som verktyg? Vi söker efter fler kollegor till rollen som kundtjänstmedarbetare på natten, så välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Jobbet innebär en möjlighet att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker och få jobba med service och kundbemötande i en högprofessionell miljö. Du kommer också lära dig mycket om privatekonomi och om bankens övriga tjänster.

Du kommer få en gedigen upplärning och hjälp av erfarna kollegor tills du är självgående. Teamet har hög trivsel och hjälper varandra i arbetet och med att byta pass om något oförutsett händer.

Du kommer att jobba i Swedbanks lokaler men formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att hantera ärenden som inkommer kvällstid från Swedbanks och Sparbankernas privatkunder främst via telefon, men också via sociala medier. Några exempel på ärenden kan vara att:

Värt att veta

Arbetstiderna är mellan 23-07 under nätterna eftersom kundtjänsten har öppet dygnet runt, året runt. Du kommer jobba cirka 2-4 pass i veckan och vi kommer överens om antalet inför varje vår- och hösttermin samt sommarperioden.

Arbetsplatsen är Swedbanks kontor i Sundbyberg med goda förbindelser med buss, pendeltåg och tvärbana. Tjänsten startar i april eller maj och inleds med en 3 veckors heltidsutbildning på dagtid. Viss flexibilitet finns under utbildningstiden för att kunna kombinera med tex studier, men det är viktigt att du kan avsätta tid för att vara med på utbildningen. När utbildningen är klar börjar du jobba kvällspass.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett intresse för service och ekonomi och det är ett plus om du har erfarenhet av att ha arbetat med kundservice i någon form sedan tidigare.

Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift – både på svenska och engelska och som person ser vi att du är strukturerad, stresstålig och trivs i en roll där du självständigt får ta dig an och lösa dina kunders problem på ett systematiskt sätt.

Lär känna Swedbank – din framtida arbetsgivare

Vill du vara med och bygga ett större liv för människor, företag och samhälle? Som medarbetare eller konsult hos Swedbank formar du din egen och andras framtid. Skapar växtkraft genom idéer och kapital. Är med och förändrar, förbättrar och förverkligar. Öppnar nya dörrar och stänger gamla. Vi erbjuder ständiga utmaningar och coachande chefer som ser just din potential. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar: öppen, enkel och omtänksam.

Avstånd till arbetsplatsen

Järnvägsgatan 18, sundbyberg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Hendrik Christiansson – din rekryterare

Hendrik Christiansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Swedbank valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Hendrik Christiansson


Swedbank

Lön per timme
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos Swedbank. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-04-13