TNG
Affärsdrivande konsult inom IT/OT, Södra Sverige

Affärsdrivande konsult inom IT/OT, Södra Sverige

Plantvision söker en affärsdrivande konsult som är specialiserad inom IT/OT/molnlösning, Södra Sverige

Vill du förbättra och säkra våra kunders produktion och vara bidragande till deras fortsatta utveckling? Drivs du av att hjälpa kunderna bli mer effektiva med bra och hållbara lösningar inom IT/OT/molnlösning genom att vara deras rådgivare? Plantvision växer och letar nu efter en affärsdrivande konsult inom IT/OT/molnlösning och med erfarenhet inom processindustri.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att få vara med och bidra med din kompetens och din erfarenhet genom att arbeta med våra kunders utmaningar och hjälpa dem att effektivisera sin produktion. På Plantvision arbetar vi ständigt med kompetensutveckling och kunskapsdelning som du kommer att vara en självklar del av.

Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en familjär kultur och en arbetsgivare som gör det lilla extra för att du ska trivas på jobbet.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som affärsdrivande konsult arbetar du främst på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som finns i Lund och Göteborg. Du bygger upp och förvaltar din kundportfölj på ett långsiktigt sätt.
Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit i gång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av.

Våra förväntningar

Vi söker dig som motiveras av att ta fram digitala lösningar som skapar värde för verksamheten och våra kunder. Du har koll på hur IT/OT landskapet är kritiskt för produktionen, är konsultativ, rådgivande och lyssnar till kundernas behov. Du är en erfaren konsult inom IT/OT området i industriella miljöer, och/eller har flerårig praktisk erfarenhet av att arbeta med IT/OT.

För oss och våra kunder är det viktigt att du är nyfiken, engagerad och lyhörd. Du kan driva ditt arbete framåt samtidigt som du trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. Du arbetar resultatinriktat och är van att identifiera problem och presentera lösningar på dessa. Vidare har du ett öga för detaljer med förmågan att samtidigt se helheten och ta beslut som är rätt för hela företaget.

Lär känna Plantvision – din framtida arbetsgivare

Plantvision grundades 1999 och är Skandinaviens ledande konsultföretag inom förbättringar av den operativa verksamheten. Vi fokuserar på att hjälpa kunder som vill skapa mervärden genom att driva förändringsarbeten. Vi kombinerar branschkunskaper och digitalisering med expertis och ’project excellence’. Våra kunder kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att behöva kompromissa med kvaliteten och regelefterlevnaden.

Vi har ett kundcentrerat och integrerat angreppsätt som hjälper dig att förändra och förbättra tillverkningsprocesser, laboratoriedrift och kvalitetsarbete. För att kunna infria detta löfte tillhandahåller vi konsulttjänster och andra professionella tjänster i kombination med marknadens mest kompletta utbud av branschledande lösningar.

Avstånd till arbetsplatsen

Scheelevägen 27. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Plantvision valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Plantvision

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-10