TNG
Affärsdrivande konsult inom IT/OT, Södra Sverige

Affärsdrivande konsult inom IT/OT, Södra Sverige

Plantvision söker en medarbetare med specialisering inom IT- och OT- miljö för uppdrag i södra och västra Sverige

Vill du vara en aktiv del i att förbättra och säkra våra kunders produktion och bidra till deras långsiktiga utveckling? Drivs du av att vara pålitlig rådgivare och hjälpa kunderna att effektivisera sina processer med hållbara lösningar inom produktionsnära IT och OT? Hos Plantvision fokuserar vi på att skapa verkligt värde för våra kunder genom att vara deras strategiska och operativa partner.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att få möjlighet att använda din kompetens och erfarenhet för att tackla våra kunders utmaningar och stödja dem i att optimera sin produktion. Vi tror på kontinuerlig kompetensutveckling och du kommer att vara en viktig del av denna kultur hos oss på Plantvision.

Vi är stolta över att ha blivit utmärkta som "Great Place to Work" varje år sedan 2017, vilket betyder att du kan förvänta dig en företagskultur där du känner dig hemma och där vi strävar efter att göra det lilla extra för att du ska trivas och växa i din roll.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att vara en ledande röst i regionens affärsutveckling, att noggrant undersöka kundernas behov och föreslå skräddarsydda lösningar som möter deras krav samt att utveckla långsiktiga kundrelationer byggda på trovärdighet, kommunikation och ömsesidighet.

Värt att veta

Som en affärsdriven konsult hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder på deras arbetsplatser eller från våra kontor i Lund eller Göteborg. Du förväntas bygga och förvalta din kundportfölj på ett långsiktigt sätt, samtidigt som du aktivt deltar i vårt onboarding - program och andra interna utbildningar och aktiviteter.

Våra förväntningar

Vi söker dig som brinner för att skapa verkligt värde för våra kunder genom digitala lösningar och som har en djup förståelse för samspelet mellan IT och OT i industriella miljöer. Din förmåga att vara konsultativ, lyhörd och lösningsorienterad är avgörande för att lyckas i rollen. Vi förväntar oss att du är nyfiken, engagerad och har öga för detaljer samtidigt som du kan driva ditt arbete framåt i nära samarbete med andra.

Lär känna Plantvision – din framtida arbetsgivare

Plantvision grundades 1999 och är Skandinaviens ledande konsultföretag inom förbättringar av den operativa verksamheten. Vi fokuserar på att hjälpa kunder som vill skapa mervärden genom att driva förändringsarbeten. Vi kombinerar branschkunskaper och digitalisering med expertis och ’project excellence’. Våra kunder kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att behöva kompromissa med kvaliteten och regelefterlevnaden.

Vi har ett kundcentrerat och integrerat angreppsätt som hjälper dig att förändra och förbättra tillverkningsprocesser, laboratoriedrift och kvalitetsarbete. För att kunna infria detta löfte tillhandahåller vi konsulttjänster och andra professionella tjänster i kombination med marknadens mest kompletta utbud av branschledande lösningar.

Avstånd till arbetsplatsen

Scheelevägen 27. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Plantvision valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Plantvision

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-14