TNG
Projektledare till W5 Solutions, Älmhult

Publicerat

Projektledare till W5 Solutions, Älmhult

Arbeta med projektledning och systemlösningar till försvars- och civilsäkerhetssektorn på W5 Solution Production.

Gillar du som ingenjör att vara delaktig i den tidiga fasen i utvecklingsarbetet, där offertunderlaget tas fram och systemdesignen sätts? För att sedan kunna leda och driva projektet från kundorder till leverans? Då kan detta vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!

Vi söker en engagerad och målinriktad systemingenjör och projektledare som vill vara en del av vårt dynamiska team. Ta chansen att växa och utvecklas och i en generalistposition där du får använda din passion för teknik och bli en viktig del i teamet för att hitta välfungerande systemlösningar som uppfyller kundens förväntningar.

Ditt anställningserbjudande

Här får du möjligheten att jobba med olika offerter/projekt och vara med från uppstart till att produkten är klar och levereras till kunden. Du blir en del av ett team som gillar och att diskutera tekniska lösningar och som drivs av innovation. Du får en fantastisk möjlighet att vara med och växa och utvecklas i en spännande och dynamisk arbetsmiljö. W5 Solutions Production siktar på att vara en av världens ledande leverantörer av tekniska och innovativa systemlösningar till försvars- och civilsäkerhetssektorn inom våra fokusområden.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

Värt att veta

W5 Solutions Production i Älmhult utvecklar, producerar, levererar och underhåller intelligent och modulär simulatorhårdvara. Portföljen består av kompletta simulatorsystem exempelvis kabiner och cockpit samt delkomponenter som riktdon, paneler och sikten. Produkter inom detta område har en livslängd på över 20 år vilket resulterar i långa kontrakt som inkluderar omfattande serviceåtaganden.

W5 Solutions Production AB har drygt 70 medarbetare på siterna Älmhult, Solna och Nacka strand, varav 40 st är placerade i Älmhult.

Våra förväntningar

Lär känna W5 Solutions Production – din framtida arbetsgivare

W5 Solutions Production är en nordisk försvarskoncern som levererar nyskapande system och lösningar till försvar och myndigheter världen över. Vi utvecklar högteknologiska lösningar inom strömförsörjning, mobila system, integration och träningssystem med ytterligare supportfunktioner såsom utbildning, reparation och underhåll inom försvarssektorn.

W5 Solutions Production hjälper de som skyddar oss genom att förbereda myndigheter såsom försvaret, polis, räddningstjänst, kustbevakning och civil säkerhet för verkliga situationer genom att tillhandahålla högteknologiska system och lösningar. Om du, liksom vi, motiveras av att jobba för en tryggare morgondag där allas lika värde är en förutsättning – kom och jobba med oss!

I W5 Solutions Production koncernen ingår 7 dotterbolag - W5 Solutions Production, Omnifinity, MR Targets, W5 Finland, ArcQor, Kongsberg Target Systems samt Box Modul. Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand och du hittar oss även i Älmhult, Växjö, Solna, Junsele, Piteå samt Kongsberg i Norge och Nurmijärvi i Finland.

Därför trivs vi på W5 Solutions Production

W5 är ett nyfiket företag som uppmuntrar sina anställda till utveckling. Här välkomnas allas idéer och lösningar vilket bidrar till en inkluderande arbetsmiljö. En positiv framtidstro driver oss medarbetare mot ständig utveckling och skapar motivation som möjliggör organisationens flexibilitet. Kundens behov tillgodoses genom medarbetarnas stora engagemang. Varje morgon går jag till jobbet med ett leende på läpparna för en tryggare morgondag.

Linn Karlsson, El- och automationsingenjör

Med en bakgrund som yrkesofficer är det för mig både viktigt och en ynnest att få jobba på ett företag som tydligt verkar och brinner för att bidra till ett tryggare samhälle. Som projektledare får jag dagligen förmånen att arbeta tillsammans med engagerade och erfarna kollegor som alltid gör sitt yttersta för att bidra till den fantastiska företagskultur som finns hos W5, där ansvar, samarbetsvilja, vidareutveckling och ett tydligt driv framåt är utmärkande”.

Alexander Edström, Project Manager

Avstånd till arbetsplatsen

Baldersgatan 9 Älmhult. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

W5 Solutions Production

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Du får jobba på ett företag som har kunder inom svenska och internationella statliga myndigheter samt företag inom områdena försvar och samhällsskydd.

Du får vara med och utveckla högteknologiska lösningar inom strömförsörjning, mobilsystem, integration och utbildningssystem. Dessutom har vi stödfunktioner som utbildning, reparation och underhåll inom försvarssektorn.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula ClaessonW5 Solutions Production

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-09