TNG
Verksamhetsutvecklare till Zinkgruvan Mining

Publicerat

Verksamhetsutvecklare till Zinkgruvan Mining

Arbeta med förändringsledning, Lean metodik och har erfarenhet av verksamhetsutveckling, change lead eller processförbättringar?

Har du erfarenhet inom förändringsarbete och Lean arbetsmetodik och 5S samt motiveras av att arbeta verksamhetsnära? Bra! Vi söker en verksamhetsutvecklare/förbättringsledare till avdelningen för verksamhetsutveckling vid Zinkgruvan Mining strax utanför Askersund.

I rollen som förbättringsledare leder och bistår du förbättringsgrupper i ständiga förbättringar. Du bidrar bl.a. med att utveckla och stödja Zinkgruvans arbete med Operational Excellence i produktion och i deras administrativa processer. Du coachar bl.a. linjeorganisationerna i införandet och etableringen av ständiga förbättringsarbeten med hjälp av LEAN-verktyg och metoder.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining AB bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.

Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva, nära både natur och storstad och med 430 anställda är Zinkgruvan Mining den största arbetsgivaren i Askersunds kommun. Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

Utöver ett stimulerande arbete i en global koncern med en företagsmiljö som präglas av stark teknisk utveckling, där du dessutom bidrar till den gröna klimatomställning, erbjuder Zinkgruvan fina förmåner till sina anställda. Bland annat ett bonussystem, ett förmånligt friskvårds- och tandvårdbidrag samt förmånliga rabatter.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar måndag-fredag med flextid.

Inom sektionen Operational Excellence arbetar du tillsammans med total 12 kompetenta kollegor inom både verksamhetsutveckling samt projektledning.

 

Våra förväntningar

Erfarenhet och kunskapskrav:

Mediterande är:

Som person är du:

Lär känna Zinkgruvan Mining AB – din framtida arbetsgivare

Zinkgruvan Mining bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.
Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och med 460 anställda är vi den största arbetsgivaren i Askersunds kommun. Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Centrumvägen 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Zinkgruvan Mining AB

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Zinkgruvan tar stora tekniskkliv framåt med automation av sina arbetsmetoder och processer, med hjälp av bl.a. digital kommunikation både under och ovan jord.
  • Du kommer till ett internationellt bolag med god sammanhållning och goda utvecklingsmöjligheter.
  • Zinkgruvans brytning och produktion av viktiga basmetaller bidrar till både samhällsnytta och den gröna klimatomställning.
  • Vid Zinkgruvan Mining arbetar du i en organis

    Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
    Jenny Nilsson


    0704913716


Zinkgruvan Mining AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-30