TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior design- och processintegrationsingenjör

Vill du arbeta med halvledarteknik och ansvara för design och processintegration för komponenter inom optoelektronik?

Coherent i Järfälla söker en Senior design- och processintegratör / Design and Process Integration Engineer där avancerad optoelektronik utvecklas och tillverkas i processlinjer i halvledarfabriken. Som Senior design- och processintegratör arbetar du med att skapar nya designar av optoelektroniska komponenter samt implementering av dessa.

Gillar du att samarbeta med andra och vill utveckla dina kunskaper inom halvledarteknologi? Detta är en unik möjlighet att ta del av avancerad tillverkning av high-end produkter inom optoelektronik samtidigt som du bidrar med och utvecklar din kompetens inom halvledare. optoelektroniska enheter och teknik.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent (fd II-VI) är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent (fd II-VI) jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I rollen tillhör du avdelningen för arean test- och designteamet som idag består av total 10 engagerade, erfarna och kompetenta kollegor. Förutom dina kollegor på avdelningen har du också har flera kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom halvledarkomponenter, helst i III-V material. Vidar har du kunskaper inom halvledarprocessteknik och integrerade optoelektroniska enheter. 

Eftersom du kommer att ingå i ett internationellt företag är mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska är meriterande.

Personlighetsmässigt är du bra på att ta initiativ och ta ansvar för ditt arbete. Du är systematisk och organiserad i ditt arbetssätt. Att etablera produktiva interna och externa relationer är naturligt för dig. Du trivs i en prestigelös atmosfär där att hitta lösningar genom att nå ut till andra är nyckeln till framgång. Du har en naturlig nyfikenhet och motiveras av att lära dig nya saker.

Alla lediga jobb